Pirate’s Plenty Megaways
4.0/5

Pirate’s Plenty Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Pirate’s Plenty Megaways

Slots ontwikkelaar Red Tiger heeft al in april 2021 de slot Pirate’s Plenty Megaways uitgebracht. Het is alweer de derde gokkast in de Pirate’s Plenty reeks aan gokkasten en ditmaal dus met het megaways spelmechanisme. Het speelveld is geplaatst op het dek van een piratenschip en de symbolen vertegenwoordigen alles dat met piraterij te maken heeft.

Uniek is het thema niet maar het ontwerp is prima uitgevoerd. Wij zullen binnenkort een lijst opstellen met de beste gokkasten met een piraten thema want dat zijn er inmiddels aardig wat. Denk bijvoorbeeld aan NetEnt’s Rage of the Seas gokkast of Pirate Pays Megaways van Big Time Gaming.

Pirate’s Plenty Megaways heeft voldoende features waaronder drie verschillende wild symbolen zoals locked wilds, wild ways en wilds die alleen op de top rol landen. Er is een gratis spins bonusspel met een oplopende vermenigvuldiger. Verderop in onze review gaan wij dieper in op de extra opties. Vooral de wild ways feature is leuk want die bereik je via schatkaarten.

Het theoretische uitkeringspercentage is op de kop af 96%. De volatiliteit is hoog en de maximale winst dat je tijdens het bonusspel kunt pakken is 10.489x de inzet.

Werking van de Pirate’s Plenty Megaways Gokkast

Pirate’s Plenty Megaways lijkt in eerste instantie een standaard megaways format te gebruiken. Er zijn zes rollen met 2 tot 7 symbolen per rol waardoor er 117.649 manieren om te winnen ontstaan. Via het wild ways spelmechanisme kun je het aantal megaways echter uitbreiden maar daar hebben we het straks nog over. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €10 per spin.

pirates plenty megaways gokkast

Via het cascade mechanisme worden symbolen van winnende combinaties verwijderd waarna er nieuwe voor in de plaats vallen. Symbolen van speelkaarten hebben een vrij lage waarde. Draai er zes van voor een uitbetaling van 0,4x tot 0,7x de inzet. Een fles rum, revolvers, kanon, piratenhoed en doodskop zijn meer waard. Als je er hier zes van dezelfde soort van weet te draaien pak je 0,8x tot 3,5x de inzet.

Tot dusver zijn de uitbetalingen niet bijzonder maar gelukkig zorgen de verschillende wilds voor extra mogelijkheden.

Drie Wild Symbolen

De drie verschillende wild symbolen vervangen alle uitbetalende symbolen maar zorgen tijdens Pirate’s Plenty ook voor extra features. De verschillende wilds zijn als volgt;

  • Wild Monkey: zodra je wild monkey symbolen draait worden alle symbolen met een lage waarde van het speelveld verwijderd. Vervolgens wordt het monkey symbool vastgehouden en worden de rollen gedraaid.
  • Wild Ways: tijdens het spelen verzamel je automatisch schatkaarten. Zodra je een schatkaart weet te landen wordt het schip bovenop de rollen een stukje verplaatst. Zodra het schip de overkant heeft weten te bereiken wordt de wild ways feature actief. Nu komt de top rol in actie waardoor er 200.704 manieren om te winnen ontstaan.
  • Lady Anne Wilds: zodra de wild ways ontgrendeld zijn worden Lady Anne Wilds aan het spel toegevoegd. Dit zijn uitklappende wild symbolen die een gehele rol in beslag kunnen nemen. Om het compleet te maken wordt dit type wild ook nog van een x3 tot x8 multiplier voorzien. Helemaal leuk is het feit dat de Lady Anne Wilds net zo lang blijven staan totdat je er een winstcombinatie mee hebt gedraaid.

Gratis Spins Bonusronde

Om de gratis spins bonus te bereiken heb je drie scatters nodig. Tijdens onze testsessie van Pirate’s Plenty Megaways duurde het ruim 15 minuten totdat wij de bonusronde konden spelen. Je ontvangt nu 9 spins en elke extra scatter zorgt voor drie extra spins.

Tijdens het bonusspel is er een oplopende vermenigvuldiger die start met x1 en na elke winnende cascade met +1 oploopt. Het is mogelijk om extra spins te verdienen door wederom drie of meer scatters te landen.

Wat vinden wij van de Pirate’s Plenty Megaways Slot?

De Pirate’s Plenty Megaways gokkast heeft alles in huis om jou urenlang te entertainen. De monkey wild feature valt regelmatig maar leuker wordt het zodra het schip de overkant heeft weten te bereiken. De gratis spins bonus liet lang op zich wachten tijdens het testen maar zo gaat dat nu eenmaal.

Een andere Megaways slot die wij je onder de aandacht willen brengen is Vikings Unleashed Megaways van Blueprint Gaming. Je kunt hier het gratis demospel van Pirate’s Plenty Megaways spelen, voor geld spelen kan bij Circus Casino waar je ook nog een royale welkomstbonus kunt pakken.

Pluspunten
  • 117.649 tot 200.704 ways to win
  • Drie soorten wild met unieke features
  • Gratis spins bonus met oplopende multiplier
Minpunten
  • Er valt niets negatiefs te vermelden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip