Kalamba Games

Home » Kalamba Games
Miami Bonus Wheel
4.0/5
Miami Bonus Wheel
Blazing Bull
4.0/5
Blazing Bull
Zombie Queen
4.0/5
Zombie Queen
Caribbean Anne
4.0/5
Caribbean Anne
kalamba games

Kalamba Games is een Pools softwarebedrijf dat sinds december 2016 online slots produceert. Deze slots ontwikkelaar is werkzaam vanuit Malta en Krakau. Hoewel Kalamba Games in feite een nieuwkomer is hebben zij in een paar jaar tijd toch een indrukwekkende portfolio aan gokkasten opgebouwd. Zij ontwikkelen slots met als doelstelling dat spelers langer doorspelen. Zodoende zijn gokkasten van Kalamba dan ook voorzien van bijzonder veel extra features. Veel spelers zijn gek op speciale bonusrondes of het kunnen kopen van een extra feature. Helaas is het bij een legaal online casino niet mogelijk om ‘Bonus Buy’ opties te gebruiken. Gelukkig draaien de slots van Kalamba niet alleen om het kopen van de bonus.

Deze spelontwikkelaar brengt niet om de haverklap gokkasten uit, kwaliteit boven kwantiteit dus. Vanaf 2016 tot eind 2021 hebben zij 84 slot titels uitgebracht. Het spelaanbod is gevarieerd en hoewel er ook een aantal ouderwetste gokkasten te spelen zijn zien ook deze type speelautomaten er modern uit. Ook wat features betreft hebben de klassiekers van Kalamba veel meer te bieden vergeleken met andere gokkast merken. Onlangs hebben zij een licentie van de Malta Gaming Authority gekregen. Vooralsnog is het niet bekend wanneer en of spellen van deze slots ontwikkelaar bij legale Nederlandse goksites te spelen zullen zijn.

Pluspunten van Kalamba Games

Op visueel vlak is het spelen van slots van deze spelprovider genieten geblazen. De grafische vormgeving van vrijwel alle speelautomaten is uitstekend. Wat thema’s betreft is er ook voldoende variatie zodat je altijd wel een uniek spel speelt. De gokkasten bevatten voldoende features die je soms pas na een lange tijd kunt ontgrendelen. Je kunt dus sparen voor een bonusronde. Een voordeel is dat je er enkele dagen of zelfs weken over kunt doen om een feature te activeren. Elke keer als je de slot weer opent dan pak je het spel weer op waarmee je het de vorige keer hebt afgesloten. Het draait er eigenlijk alleen maar om dat spelers voor een langere tijd doorspelen op de gokkasten.

Aanbevolen Gokkasten

Hoewel er momenteel nog niet veel slots van deze provider zijn geplaatst gaan wij van Gokkasten Stip ons best doen om binnenkort meer slots van Kalamba Games te plaatsen. Vooral de klassieke slots zien er geweldig uit. Laten we beginnen met het piraten thema Carribean Anne, een slot volgepropt met features en bonus buy opties. Een andere leuke gokkast is Zombie Queen, een geschikte gokkast om tijdens de donkere dagen rond Halloween te spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip