Candy Wild Bonanza
4.0/5

Candy Wild Bonanza


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Candy Wild Bonanza

Slots met een thema over snoepgoed doen het goed. Een van de populairste candy slots is Sweet Bonanza van Pragmatic Play. Stakelogic heeft ook een hele reeks aan candy slots en aan dat rijtje kunnen we nu Candy Wild Bonanza aan toevoegen. Als je een zoetekauw bent dan zul je tijdens het spelen ongetwijfeld trek in snoep krijgen. Op de achtergrond zien we een snoep schuim kasteel terwijl op de rollen allerlei zoetigheid voorbij draait.

De Hold & Spin feature staat centraal en zorgt voor een respins bonus als je drie scatters draait. Tijdens het basisspel kan je profiteren van de multiplier symbolen en zeker als je meerdere stuks weet te landen. Sla je het basisspel liever over dan zijn er vier bonus buy opties maar daarover straks meer. Er wordt gebruik gemaakt van een scatters pays systeem zodat je vrij snel winstcombinaties te pakken hebt.

Het uitbetalingspercentage is met 95,73% net onder het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en de maximale winst is 20.000x de inzet.

Candy Wild Bonanza specificaties

SoftwareStakelogic
Release Datum28/04/2022
RTP95,73%
VariantieHoog
WinlijnenScatter Pays
Rollen6
Rijen6
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€20
Maximale winst20.000x de inzet

Werking van de Candy Wild Bonanza Slot

Candy Wild Bonanza is een grid slot met 6×6 symbolen. Via het Scatter Pays mechanisme verdwijnen symbolen van winstcombinaties om plaats te maken voor nieuwe symbolen. Zo lang je minstens acht symbolen van dezelfde soort op het speelveld landt pak je een winnende combinatie. Voor geld spelen kan vanaf €0,20 tot maximaal €20 per draai. Dat bedrag wordt verdubbeld als je de Super Stake feature activeert.

candy wild bonanza gokkast

Een cluster van 12 tot 30 dezelfde symbolen van reguliere snoepgoed levert een uitbetaling van 2x tot 12x de inzet op. Een lolly, ijsje en gummy bear tellen als premium en leveren een bedrag van 15x tot 50x de inzet op als je er meer dan 12 van weet te landen. Er is helaas geen wild symbool maar dat wordt deels goedgemaakt door de multipliers waar je hieronder meer over kunt ontdekken.

Multiplier symbolen

De multiplier symbolen van Candy Wild Bonanza worden alleen aan het spel toegevoegd als je de Super Stake feature activeert. Dat kost dan wel een dubbele inzet maar is ons inziens zeker de moeite waard. Nu wordt er snoepgoed met vermenigvuldigers van minstens x2 tot maximaal x100 aan de rollen toegevoegd.

Als je meerdere vermenigvuldigers draait wordt de waarde eerst bij elkaar opgeteld en vervolgens op de winstcombinatie toegepast.

Hold en Spin Bonus Feature

De Hold en Spin bonusronde is te bereiken door drie of meer scatters te landen. Eenmaal actief wordt het speelveld aangepast en bestaan de symbolen uit koekjes en drie speciale symbolen waarmee je een extra feature kunt ontgrendelen. De features zijn als volgt;

  • Prijs symbolen: zorgt voor een vermenigvuldiging van de totale inzet.
  • Multiplier symbolen: een vermenigvuldiger van x2 tot x10 dat op alle andere symbolen wordt toegepast (behalve collectors).
  • Collectors: Een pot waarmee alle prijzen van alle symbolen behalve de mini, minor en major wordt verzameld. Dit kan een multiplier tot x10 opleveren.
hold en spin bonusspel

Dan heeft de Hold en Spin feature van Candy Wild Bonanza nog de mini, minor en major prijzen dat je kunt winnen. Die leveren respectievelijk een vermenigvuldiger op van x30, x100 en x500. Als je het gehele raster met symbolen weet te vullen pak je nog eens 1.000x de inzet extra.

Bonus Buy Opties

Als je het geduld niet op kunt brengen om de bonusronde via het basisspel te ontgrendelen dan kan je direct de bonusronde kopen. Er zijn vier opties van 100x de inzet voor drie scatters tot 400x de inzet voor 6 scatters. Het verschil is dat je met drie scatters aan het begin van de bonusronde drie prijzen op het speelveld krijgt en met de andere bonuskoop opties zijn dat er 4, 5 of 6.

Er is ook nog een mysterie keuze dat 250x de inzet kost. Wij adviseren je om het bij 100x de inzet te houden tenzij je speelbudget 400x toestaat.

Wat is onze beoordeling van de Candy Wild Bonanza gokkast?

Ondanks dat er al een behoorlijk aantal gokkasten met een thema gebaseerd op snoepgoed zijn heeft Stakelogic van Candy Wild Bonanza toch iets unieks weten te maken. Voor het basisspel is het wel noodzakelijk om de Super Stake feature te activeren. Als je dat niet doet dan gaat het basisspel vrij snel vervelen.

De Hold en Spin bonusronde is leuk bedacht en kan echt een mooie uitbetaling opleveren. Vooral als je met vijf of zes scatter het bonusspel behaalt. Een andere gokkast met een vergelijkbaar thema dat wij je willen aanbevelen is Lollipop van Avatar UX.

Pluspunten
  • Multipliers via de Super Stake feature
  • Geweldige Hold en Spin bonusspel
  • MAximale winstpotentie van 20.000x de inzet
Minpunten
  • De RTP had net iets hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip