Sweet Bonanza
3.0/5

Sweet Bonanza


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Sweet Bonanza

Sweet Bonanza is een Pragmatic Play gokkast met snoepgoed als thema en is sinds 27 juni 2019 te spelen bij online casino’s. Dit spel is gevuld met allerlei lekkers zoals de optie om een bonus te kopen, het win all ways mechanisme en mystery multipliers.

Pragmatic Play begint onze favoriete slots provider te worden want het lukt ze keer op keer om top slots zoals Sweet Bonanza te produceren. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,51% goed te noemen en de variantie schommelt tussen medium en hoog.

Hoe werkt de Sweet Bonanza Gokkast?

Het ontbreekt aan winlijnen doordat het win all ways systeem actief is waarbij winnende symbolen ontploffen waarna er nieuwe symbolen in de plaats komen. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per spin met de mogelijkheid om de free spins bonus te kopen.

Anders bedraagt de inzet 25 eurocent tot 125 euro maar dan kun je de bonus niet kopen maar krijg je extra scatters waarmee je tijdens de basis meer kans maakt op de bonusronde.

Een winnende combinatie ontstaat als je een cluster van 8 of meer dezelfde symbolen hebt. Qua symbolen hebben de rode harten de beste uitbetaling, 8 tot 12+ rode harten levert je 8x tot 50x de totale inzet op.

De paarse, groene en blauwe snoepjes hebben een waarde van 12x tot 25x de inzet. De overige fruitsymbolen hebben een lagere waarde, hiermee pak je tussen de 2x tot 10x de inzet.

De free Spins bonus

4 tot 6 lollypops leveren je een uitbetaling van 3x tot 100x de inzet en geven je ook 10 free spins. De free spins bonus kan optioneel ook aangekocht worden voor 100x de inzet maar heb je de ‘Double Chance to Win’ optie ingeschakeld dan zul je de bonus moeten verdienen.

Tijdens free spins kunnen de candy bomb symbolen voor multipliers van 2x tot 100x, draai je meerdere multipliers per spin dan worden deze bij elkaar opgeteld.

Ons advies is om de Double Chance to Win feature te activeren want het kan voorkomen dat je vrijwel niets verdient tijdens de bonus, anderzijds kun je een fenomenaal bedrag winnen met het geluk aan jouw zijde.

Wat vinden wij van de Sweet Bonanza Gokkast?

Pragmatic Play heeft dit jaar aangetoond dat ze tot de top slots ontwikkelaars behoren. Sweet Bonanza is een uniek spel met bijzonder leuke features en het is top dat je zelf kunt bepalen of je de bonus wilt kopen of wilt verdienen met een iets hogere inzet.

Tijdens de gratis spins is het allemaal te doen om de multipliers die je draait gecombineerd met een winnende combinatie, het bedrag dat je wint kan dus snel oplopen.

Het is de moeite waard om de andere slots van Pragmatic Play te proberen zoals Pirate Gold en Beowulf.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Ben je uitgespeeld op de demo en wil je nu voor geld gokken op dit spel? Maak dan vandaag nog een account aan bij 21.com en pak 210 free spins voor het aanmaken van een account.

Je kunt hier vrijwel alle Pragmatic Play slots spelen en van volop promoties profiteren.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip