Around the World
3.0/5

Around the World


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Around the World

Met de Around the World gokkast van Endorphina gaan we op wereldreis en met een beetje geluk worden we ook nog eens rijkelijk beloond. Met dit spel bezoeken we de volgende bezienswaardigheden. De Chinese muur, het Mexicaanse El Castillo, de Egyptische Sphinx, het dromerige Taj Mahal, het Colosseum en de Moai stenen op Paaseiland. Het thema is vrij standaard uitgewerkt met bezienswaardigheden op de achtergrond en op de rollen.

Around the World heeft een wild symbool, een gokspel in de vorm van een kaartspel en een verrassende bonusronde met verschillende vermenigvuldigers. Het voordeel van het kaartspel is dat je altijd eerst kunt kijken welke open kaart je krijgt voordat je bepaald of je een gokje wilt wagen. De bonusronde kan heel lucratief uitpakken want hiermee kun je echt een vet bedrag winnen.

De RTP van dit spel is 96,03% en de variantie is hoog. Een enkele draai tijdens het bonusspel kan een bedrag van 5.000x de inzet opleveren.

Werking van de Around the World Gokkast

Het speelveld van Around the World bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 9 variabele vaste lijnen. Je kunt dus zelf bepalen of je met één, twee, vijf of negen lijnen speelt. Inzetten kan al vanaf €0,01 met een enkele lijn tot maximaal €90 met 9 lijnen. Per lijn kun je dus met een inzet van €0,01 tot maximaal €10 per draai spelen.

De symbolen bestaan uit waardes van speelkaarten en de bezienswaardigheden. De kaartsymbolen zijn zoals gebruikelijk het minste waard. Vijf van dezelfde soort zorgt voor een uitbetaling vanaf 10x tot ongeveer 13x de inzet. Vijf bestemmingen zijn meer waard, hiermee pak je een bedrag vanaf 28x tot 80x de inzet.

De Sfinx is het wild symbool en kan alle andere symbolen behalve de scatter vervangen. Vijf wilds zorgt voor maar liefst 1.000x de inzet. Bovendien wordt de waarde van de winstcombinatie met één of twee wilds erin verdubbeld.

De Gok Feature

Als je een winnende combinatie hebt weten te landen kan je optioneel het gok spel spelen. Je ziet een paar speelkaarten links onderaan met rood oplichten. Als je hier op klikt wordt het kaartspel getoond en is het de bedoeling dat je een hogere kaart selecteert.

Een voordeel van dit spel is dat je tijdig kunt stoppen als de getoonde kaart niet gunstig is. Ons advies is om altijd even te kijken welke kaart je krijgt. Je kunt het kaartspel tot tien keer achtereenvolgend spelen.

Gratis spins bonus

Om het bonusspel te spelen heb je minstens drie scatters nodig. Je ontvangt dan eerst een uitbetaling dat kan oplopen tot maximaal 500x de inzet. Vervolgens gaat het bonusspel van start. Je ontvangt nu 15 free spins. Vooraf wordt het kompas gebruikt om een vermenigvuldiger van x2 tot x5 toe te kennen dat voor alle winstcombinaties tijdens het bonusspel telt.

Via het symbool van een kompas kun je tijdens de bonusronde extra vermenigvuldigers verdienen. Met een beetje geluk start je dit spel met een x5 multiplier zodat vijf wilds 5.000x de inzet waard zijn.

Eindoordeel van de Around the World Gokkast

Around the World is een simpele gokkast met een paar extra features. Het leuke aan de Endorphina speelautomaten is de gok feature waarmee je de winst kunt verdubbelen. Het thema van dit spel is in ieder geval leuk bedacht.

Vijf wilds tijdens het basisspel zorgt voor een mooie uitbetaling. Verder ben je afhankelijk van het gratis spins bonusspel. De kompas feature kan leuke multipliers opleveren en de e volledige winstpotentie van 5.000x de inzet wordt ontgrendeld.

Probeer eerst het gratis demospel maar eens. Andere Endorphina Slots om te proberen zijn Windy City met een gangster thema en Lucky Streak 3 met een klassieke opstelling.

Pluspunten
  • Perfect voor spelers die niet met een hoge inzet willen spelen
  • Kaartspel gok feature om de winst te verdubbelen
  • Gratis spins bonusronde met een variabele multiplier
Minpunten
  • Vrij standaard videoslot door een gebrek aan features
© Copyright 2023 Gokkasten Stip