Lucky Streak 3
3.0/5

Lucky Streak 3


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Lucky Streak 3

Lucky Streak 3 is de derde slot in een reeks aan Lucky Streak speelautomaten ontwikkeld door Endorphina. Dit spel werd samen met Lucky Streak 1 en 2 binnen een maand tijd in 2019 uitgebracht Ons inziens is dit de leukste variant voor fans van classic slots. Het betreft een retro fruitautomaat met symbolen van traditionele fruitstukken, BAR’s, klokken en sterren.

Er is geen gratis spins bonusronde en het ontbreekt aan extra features. Toch heeft Endorphina een winst verdubbelaar aan het spel toegevoegd. Zodra je een scherm gevuld met hetzelfde fruitstuk weet te vullen wordt de verdubbelaar actief. Zodra je een winnende combinatie hebt kun je ook de gok feature gebruiken waarmee de uitkomst van een kaartspel bepaalt of je wint of verliest.

De RTP van Lucky Streak 3 is 96,01% en de variantie is laag. De maximale winst met een enkele draai is met 750x de inzet geen vetpot.

Hoe werkt de Lucky Streak 3 Gokkast?

Lucky Streak 3 heeft 3 rollen, drie rijen waarmee je 1 tot 5 lijnen kunt activeren. Voor geld spelen kan al vanaf €0,01 met een enkele lijn tot maximaal €50 als alle lijnen zijn geactiveerd. Inzetstaffels kunnen op drie manieren worden ingesteld via Lines, Coin Value en Bet. De uitbetalingen van winstcombinaties zijn niet verkeerd. Je hebt minstens drie dezelfde symbolen op een vaste lijn nodig om een winnende combinatie te landen.

lucky streak 3 gokkast

Opvallend is dat het BAR symbool van Lucky Streak 3 de laagste uitbetaling oplevert. Als je er hier drie van op een vaste lijn weet te landen pak je een bedrag van 1x de inzet. Een vaste lijn gevuld met drie pruimen, kersen, citroenen, of druiven is goed voor een uitbetaling van 8x de inzet. Klokken, sterren en zevens tellen als premiums en zorgen voor een uitbetaling van 12x tot 150x de inzet. Er is helaas geen wild symbool waarmee je eenvoudiger winstcombinaties kunt vormen.

Winst verdubbelaar

Zodra je het scherm weet te vullen met een van de fruitsymbolen dan wordt de winst verdubbelaar actief. Doorgaans zou je een uitbetaling van 40x de inzet verdienen maar dankzij de verdubbelaar pak je 80x de inzet. Om deze feature te benutten is het dus nodig om met 5 vaste lijnen te spelen en dat kan al vanaf €0,05 per draai.

Gok Feature

Zodra je een prijs hebt gewonnen kun je optioneel gebruik maken van de gok feature. Deze feature vind je linksonder waar de kaarten rood opgelicht worden. Je krijgt vijf kaarten waarvan de kaart aan de linkerkant open is. Het is de bedoeling is dat je een kaart met een hogere waarde selecteert. Lukt dat dan verdubbel je de winst maar let op dat je de complete winst kunt verspelen.

gok feature

Het is verstandig om altijd even te kijken wat de waarde van de eerste kaart is waarna je alsnog kunt besluiten om te gokken of niet.

Wat is onze beoordeling van de Lucky Streak 3 Slot?

Lucky Streak 3 is een leuke gokkast als je graag op retro fruitautomaten speelt. Speel je liever een klassieker met meer opties dan zijn Lucky Respin van Amatic of Random 2 Wins van Stakelogic goede opties. De maximale uitbetaling had van ons wat hoger mogen maar daarentegen is dit een perfect spel voor spelers die liever laag inzetten.

Pluspunten
  • Traditionele casino slot
  • Winst verdubbelaar als je een scherm vol met hetzelfde fruitstuk vult
  • Gok feature om de winst te verdubbelen
Minpunten
  • Wij vinden de maximale uitbetaling te laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip