Arabian Nights
4.0/5

Arabian Nights


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Arabian Nights

Arabian Nights is een oude jackpot gokkast van NetEnt dat al sinds 2005 te spelen is. In plaats van alleen maar de nieuwste slots op te nemen in onze spelassortiment proberen wij ook de wat oudere gokkasten die nog niet op GokkastenStip.nl staan erbij te zetten.

Nu is Arabian Nights in de basis niet zo bijzonder maar er is kans op de miljoenen jackpot en dat maakt het spelen op dit slot de moeite waard.

Deze jackpot gokkast heeft in het verleden meerdere malen een jackpot van enkele miljoenen euro’s uitgekeerd, in 2010 won een speler maar liefst €4.8 miljoen euro !

Het uitbetalingspercentage is 95,6% en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Arabian Nights Jackpot Gokkast?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met 10 actieve lijnen. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 200 euro per draai, je kunt zelfstandig de muntwaarde en het aantal bet levels instellen.

De premium symbolen van Arabian Nights bestaan uit de zwaard van de Sultan, een Arabische Fez hoed, Sultan schoenen en een dromedaris waarmee je 150 tot 2.000 munten wint als je vijf dezelfde weet te landen.

Symbolen met een lage waarde zijn de kaartsymbolen waarmee je een uitbetaling van 75 tot 150 munten kunt verdienen als er vijf dezelfde hebt. In de basis moet je het vooral hebben van winnende combinaties met de zwaard van de Sultan want dat levert dus 2.000 munten op.

De Free Spins Bonus

De theepot van Alladin is het scatter symbool en hiermee kun je gratis spins winnen als je er minstens drie van weet te landen. Behalve gratis spins ontvang je ook een uitbetaling van 500 munten als je vijf scatters weet te landen.

Je ontvangt 15 gratis spins en alle winst dat je tijdens de bonusronde verdient wordt verdriedubbeld dankzij de multiplier. Lukt het om tijdens de bonus wederom drie scatters te landen dan ontvang je vijftien extra spins alleen nu wel zonder multiplier.

De Arabian Nights Jackpot

Het wild symbool is de Sultan en vervangt alle andere symbolen om een winnende combinatie te vormen. Alle winst dat je met de wilds pakt worden verdubbeld.

Het draait bij dit slot eigenlijk alleen maar om de jackpot en om die te winnen heb je vijf wild symbolen nodig.

De jackpot stand wordt bovenaan het spel weergegeven zodat je precies weet welk bedrag je wint.

Het kan om een jackpot van enkele tienduizenden euro’s tot miljoenen euro’s gaan.

Wat vinden wij van de Arabian Nights gokkast?

Arabian Nights is een gedateerde jackpot gokkast uit 2005 en dat is goed te zien. Op visueel vlak is dit spel niet zo bijzonder maar dankzij een upgrade van NetEnt is dit slot nu wel beschikbaar op de smartphone en tablet.

Toch is het de moeite waard om hier voor geld een gokje op te wagen want de jackpot stand loopt razendsnel op. Elke speler die voor geld speelt op dit slot draagt 9.5% per inzet bij aan de jackpot.

Als je een liefhebber bent van online gokkasten gekoppeld aan een jackpot dan spreekt het voor zich dat Arabian Nights een slot is om te proberen.

De hoge variantie maakt het basisspel een stuk aantrekkelijker en vooral high rollers zullen dit spel waarderen want je kunt tot 200 euro per draai spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip