Wilhelm Tell
4.0/5

Wilhelm Tell


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wilhelm Tell

Wilhelm Tell is de man met de kruisboog die een appel van het hoofd van zijn zoontje Walter wist te schieten. Yggdrasil Gaming ontwikkeld vaker slots met een legendarisch thema en soms met een geslaagde afloop maar soms ook niet.

Begrijp ons niet verkeerd Wilhelm Tell is zeker een gokkast dat het proberen waard is maar wij hadden qua spelverloop er iets meer van verwacht. Als je op zoek bent naar een gokkast met meer bonus features dan kunnen wij Fortunes of Ali Baba van Play ‘N Go aanbevelen.

wat het uitbetalingspercentage van Wilhelm Tell betreft zit je goed want met 97% ligt dat bovengemiddeld. De variantie is medium waardoor je met regelmaat wel een prijs pakt. De maximale uitbetaling bedraagt 7.500x de inzet!

Hoe werkt de Wilhelm Tell Gokkast?

De opstelling van het Wilhelm Tell slot is vijf rollen, drie rijen met 20 vaste lijnen. Je kunt vanaf 10 eurocent tot een bedrag van 50 euro voor echt geld spelen.

De standaard premium symbolen bestaan uit de landvoogd Herman Gessler, Wilhelm Tell en een ridder met een waarde van 100 tot 150 credits als je vijf van dezelfde soort weet te landen.

Een lagere uitbetaling kun je verwachten van de kaartsymbolen harten, ruiten, schoppen en klaveren waarmee je 20 tot 50 credits pakt als je vijf stuks hebt.

Het wild symbool is het zoontje van Wilhelm Tell is het wildsymbool en dit is een uitklappend wild dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatters. Een voordeel is dat het wild op alle rollen voorkomt waardoor je in de basis vaker kunt winnen.

Er is ook een nudge functie dat actief wordt zodra je een wild deels in beeld krijgt. Als er een winnende combinatie zou ontstaan met het wild compleet in beeld dan wordt de nudge actief waardoor je alsnog lijnwinst pakt.

De free spins bonusronde

De scatter is het symbool van een gespiegelde kruisboog en je hebt er drie van nodig om de gratis spins bonus te spelen. Behalve free spins leveren de scatters ook een geldprijs op en dat kan al vanaf twee scatters. Lukt het om vijf scatters te landen dan ontvang je een bedrag van 10.000 credits en mag je ook nog de free spins bonus spelen!

De gratis spins bonus maakt dit spel een stuk leuker want je kunt zelf bepalen hoe de bonus eruit komt te zien, je krijgt drie opties die er als volgt uitzien;

  • 1 gratis spins met een 50x multiplier
  • 5 gratis spins met een 10x multiplier
  • 10 gratis spins met een 5x multiplier

Ons advies is om vijf gratis spins te pakken met een 5x vermenigvuldiger want hoewel de 50x vermenigvuldiger het meeste oplevert krijg je hiermee slechts een gratis draaibeurt.

Wat vinden wij van de Wilhelm Tell Slot?

Yggdrasil heeft het thema goed uitgewerkt en dit video slot ziet er ook prima uit maar in de basis valt het een beetje tegen.

Het doel is om de gratis spins bonus te bereiken maar in de basis kun je met de uitklappende wild symbolen dankzij de nudge feature ook leuk winnen.

Probeer Wilhelm Tell zelf maar eens, je kunt dit spel hier onbeperkt gratis spelen. Wil je gelijk een gokje voor geld wagen? Wij adviseren je om een account aan te maken bij één van de legale goksites die een kansspelvergunning van de KSA hebben.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip