Fortunes of Ali Baba
4.0/5

Fortunes of Ali Baba


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fortunes of Ali Baba

Play ‘N Go blijft flink aan de weg timmeren door continue nieuwe videoslots van hoge kwaliteit te ontwikkelen. Fortunes of Ali Baba is daar een prachtig voorbeeld van, gebaseerd op het sprookje Duizend-en-een nacht met Ali Baba en de veertig rovers.

Dit spel heeft alles in huis waardoor je urenlang speelplezier kunt beleven. Zo is er een rovers den pick&click bonus, een gratis spins bonus en kun je profiteren van de rovers wilds.

Op visueel vlak zit dit slot goed in elkaar, zowel de symbolen met de achterliggende rovers den zien er prachtig uit. De RTP is ook goed met 96.89% en de volatiliteit is hoog. Je kunt tot maximaal 10.000x de inzet winnen met een enkele draai!

Hoe speel je de Fortunes of Ali Baba Videoslot?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen,drie rijen en vijfentwintig vaste lijnen. Fortunes of Ali Baba voor geld spelen kan al vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per spin.

Er zijn twee wilds die beiden 250x de inzet opleveren als je er vijf van weet te landen, het gaat om de Ali Baba wilds en Rovers wilds. De Ali Baba wild komt zowel in het basisspel voor als tijdens de free spins bonus terwijl de Rovers wilds alleen tijdens de gratis spins bonus opduiken.

Symbolen met een medium waarde zijn de dolk, het pendulum, edelstenen en schalen met kruiden waarmee je vanaf 7x tot 14x de inzet pakt bij vijf stuks. De laagste waarde is toegekend aan de kaartsymbolen, hiermee ontvang je een uitbetaling van 1,75x tot 3,5x de inzet.

De Den of Thieves Bonus kan gratis spins opleveren

Prinses Jasmijn telt als scatter en zodra je dut symbool op de eerste en laatste rol weet te landen gaat de Den of Thieves bonus van start.

Je wordt nu naar de rovers den afgevoerd waar je een pick&click spel speelt. Je krijgt nu een aantal kruiken te zien waarvan je er één mag stuk slaan.

Je ontvangt een prijs als volgt;

  • geldprijs
  • gratis spins
  • een rover die de bonus beëindigt

Het mooiste is als je de free spins bonus weet te bereiken want dan kan de winst snel oplopen. Je ontvang altijd minstens acht gratis spins en tijdens de free spins bonus krijg je na elke draaibeurt altijd een Ali Baba wild.

Mocht er ook een rovers wild verschijnen dan wordt het echt spannend want behalve een respin blijft het Ali Baba wild plakken en verschuiven de rovers wild een plekje op naar de Ali Baba wilds.

De rovers wilds laten meer wilds achter waardoor je nog meer winnende combinaties kunt vormen.

Ontvang je tijdens deze bonusronde Jasmijn op de eerste en laatste rol dan krijg je nog eens twee spins en wordt de multiplier verhoogt.

Wat vinden wij van de Fortunes of Ali Baba gokkast?

Play ‘N Go bewijst met Fortunes of Ali Baba wederom dat zij tot de top spelontwikkelaars behoren. Het spel is in de basis al ontzettend leuk en de bonusrondes zijn goed bedacht.

Wat de winst potentie betreft staat het behalen van de free spins bonus garant voor hoge winsten.

Je kunt dit spel onbeperkt gratis spelen op onze website en mocht je een gokje voor geld willen wagen dan kunnen wij je aanbevelen om een account aan te maken bij Bet365 Casino dat een vergunning van de kansspelautoriteit heeft.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip