Twisted Sister
4.0/5

Twisted Sister


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Twisted Sister

Twister Sister was een heavymetalband dat in 1972 werd opgericht en pas in begin jaren tachtig aan populariteit won met hits als ‘I wanna rock’ en ‘We’re not gonna take it’. Play ‘N Go heeft een hele reeks aan hard rock gokkasten uitgebracht, van trashmetal tot powermetal zoals Annihilator en Sabaton en nu dus Twisted Sister.

Je hoeft niet per se van de heavy metal genre te houden want de slotontwikkelaars bij Play ‘N Go hebben hun uiterste best gedaan om de game play leuk en spannend te maken.

De Twister Sister gokkast is voorzien van een aantal mooie features waardoor je tot maximaal 4.500x de inzet kunt winnen. Het theoretische uitkeringspercentage is 96,2% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Twisted Sister Gokkast?

Het speelveld bestaat uit zes rollen, zes rijen en er wordt gebruik gemaakt van het Cluster Pays mechanisme. Symbolen van winstcombinaties verdwijnen en maken plaats voor nieuwe symbolen met extra features.

Voor geld spelen kan al vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. De bandleden zijn de premium symbolen waarbij de leadzanger Dee Snider het meeste oplevert.

Een cluster van Vijf premium symbolen is goed voor een uitbetaling vanaf 100x tot 250x de inzet. Een groepsplaatje van de band, een plectrum en de Twisted sister spelden zijn minder waard en leveren bij een cluster van 25 een bedrag van 20x tot 50x de inzet op.

Er is een reguliere wild dat alle andere symbolen vervangt behalve het Angry Dad symbool. Het Angry Dad symbool is een Wild Scatter dat alle andere symbolen vervangt.

Band Features

Zodra je een winnende combinatie weet te landen wordt de electrische gitaar opgeladen waarmee een van de volgende features wordt ontgrendeld;

  • Scream: Alle symbolen met een lage waarde worden verwijderd
  • Go wild: Veranderd de geselecteerde symbolen in wilds
  • Unite: Alle bandleden worden hetzelfde symbool

De features worden actief zodra je geen winnende combinatie meer draait. De gitaar kan tot maximaal 15 levels worden opgeladen en een van de features kost vijf levels.

De We’re Not Gonna Take It Bonus

Zodra je een winnende combinatie maakt met ier Angry Dads Wild Scatters weet te landen dan gaat de We’re Nog Gonna Take It bonus van start.

Elke extra Angry Dad dat je weet te draaien levert een extra multiplier op van +1 en de vermenigvuldigers blijven tijdens de bonus staan.

Als je tijdens de bonus niet een winnende combinatie draait dan worden er bij de volgende spin twee Angry Dads toegevoegd en krijg je een tweede kans.

Het Mega Band symbool van 2×2 speelt nu een belangrijke rol en zal gedurende de bonus de Angry Dads proberen te verwijderen. De Mega Band schuift elke keer naar een Angry Dad symbool en zodra ze elkaar aangrenzen wordt het Angry Dad symbool verwijderd.

Gelukkig zul je dankzij de avalanches regelmatig nieuwe Angry Dads draaien zodat de bonusronde niet supersnel voorbij is.

Als alle Angry Dads uit het speelveld zijn verwijderd worden de standaard extra features geactiveerd en als deze voorbij zijn dan heb je de bonusronde uitgespeeld.

Wat vinden wij van de Twisted Sister Gokkast?

Hoewel wij niet echt fan zijn van dit genre hebben wij tijdens het spelen van het demospel ontzettend genoten. Wij hebben met regelmaat alle features geactiveerd en meerdere malen de bonusronde bereikt.

Play ‘N Go heeft zowel het thema als alle features perfect uitgewerkt. Ben jij een fan van Rock Slots? Wij kunnen je de gokkasten Guns ‘N Roses en Ozzy Osbourne aanbevelen.

Speel dit spel met een Bonus Pakket

Wil je direct een gokje voor geld wagen? Dan kun je het beste een account aanmaken bij één van de legale online casino’s die een vergunning van de KSA hebben. Ook hier ontvang je als nieuwe speler een welkomstbonus!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip