Ozzy Osbourne
4.0/5

Ozzy Osbourne


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Ozzy Osbourne

NetEnt heeft op 21 november 2019 de gokkast Ozzy Osbourne uitgebracht, een slot met een bonus bet, symbol charge ups, re-spins en een free spins bonus. Ozzy Osbourne is een rock legende en heeft al ruim 50 jaar een carrière als rockstar.

We kennen hem als leadzanger van Black Sabbath, Ozzfest en natuurlijk de realitysoap The Osbournes. NetEnt brengt wel vaker slots uit van legendarische rockhelden, denk bijvoorbeeld aan de Jimi Hendrix gokkast en Guns ‘N Roses.

Nu is Ozzy aan de beurt met een  theoretische uitkeringspercentage van 96.30% in de basis en 96.67% tijdens de bonus bet feature.

Hoe werkt de Ozzy Osbourne Slot?

Het speelveld is ingedeeld met vijf rollen, drie rijen met 20 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 50 euro inde basis en 40 eurocent en 100 euro met de bonus bet actief.

Er is een wildsymbool in de vorm van een vleermuis dat in het basisspel en gedurende re-spins en free spins voorkomt, dit symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatter.

De premium symbolen bestaan uit vier verschillende afbeelding van Ozzy waarmee je 250 tot 1.000 munten kunt verdienen als je vijf dezelfde weet te landen. Harten, schoppen, klavers en ruiten hebben een lagere waarde en zijn goed voor een uitbetaling van 100 tot 150 credits bij vijf dezelfde.

De Bonus Bet

Zodra je de bonus bet feature activeert speel je met 40 credits per spin in plaats van 20 en wordt het uitbetalingspercentage iets hoger. Bovendien kun je hiermee meer free spins verdienen en wordt de multiplier tijdens free spins verhoogd van 2x, 3x tot 5x en 7x.

Ons advies is om de bonus bet te activeren maar misschien is het verstandig om eerst de gratis demo te spelen zodat je weet of je op dit slot voor geld wilt gokken.

Symbol Charge-Up Feature

Zowel links als rechtsboven zie je twee vakjes (spinners) die actief worden tijdens re-spins in de basis en het free spins bonusspel.

Dit is de symbol charge-up feature die in de basis vier aparte features bevat;

  • Coin Win: Elk symbool dat overeenkomt met de spinners geeft een lijnwinst dat je met drie dezelfde zou krijgen en wordt vermenigvuldigd met de bet level.
  • Multiplier: Elke lijnwinst dat je behaalt die overeenkomt met de spinner wordt vermenigvuldigd met de multiplier. De stand van de multiplier wordt verhoogt van 2x en 3x tot 5x en 7x
  • Wild transformatie: Een willekeurig symbool wordt tot wild getransformeerd
  • Upgrade: Het gekozen symbool wordt opgewaardeerd waardoor je een hogere uitbetaling kunt verwachten

Kortom, een unieke feature dat voor leuke verrassingen kan zorgen!

Free spins en re-spins

De scatters zorgen voor re-spins en free spins en je hebt er slechts twee van nodig om een re-spin te krijgen. Voordat de re-spin van start gaat worden de spinners geactiveerd en wordt het symbool met een bijbehorende feature geselecteerd.

Drie of meer scatters zorgt dat je de free spins bonus kunt bereiken.

  • Als je met een basis bet level speelt ontvang je vier gratis spins
  • Als je met de bonus bet speelt ontvang je vijf gratis spins

De symbol charge-up feature wordt met elke gratis draai geactiveerd waarmee je een van de vier spinner features krijgt en als het een scatter wordt krijg je een extra free spin toegekend.

Ons eindoordeel van de Ozzy Osbourne gokkast

Op visueel vlak is dit spel nogal matig maar dat wordt goedgemaakt door de soundtrack. Het is wel jammer dat je niet zelf jouw favoriete nummer kunt selecteren zoals dat bij de Guns ‘N Roses slot het geval was.

Wat features betreft is dit wel een slot om te spelen en heeft NetEnt er met de spinners een uniek videoslot van gemaakt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip