Tomb Raider
4.0/5

Tomb Raider


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Tomb Raider

U heeft ongetwijfeld de film Tomb Raider gezien of vroeger het spel weleens op de playstation gespeeld maar nu is er een video slot gebaseerd op deze spannende film. Tomb Raider is één van die video slots vol spanning en sensatie en natuurlijk Lara Croft. In dit geval gaat het niet om Angelina Jolie die in de huid van Lara Croft kruipt maar gaat het natuurlijk om de fantastische prijzen die er te winnen zijn.

Door een bonusronde, een wildsymbool dat andere symbolen vervangt en de scatter dat voor free spins kan zorgen is de Tomb Raider slot zeker de moeite waard om te spelen. Het uitbetalingspercentage bedraagt 96,56% en de variantie is aan de lage kant. Ondanks dat dit slot al sinds 2004 te spelen is blijft het nog steeds een populaire gokkast onder bezoekers van online casino’s.

Hoe werkt de Tomb Raider gokkast?

Tomb Raider is gevuld met extra features zoals een wild en scatter symbool, Free Spins bonusspel, een bonus feature spel en nog veel meer om maar niet te beginnen over het flink aantal winnende combinaties.

tomb raider gokkast

Dit slot is voorzien van vijf rollen, drie rijen en 15 winlijnen. Zodra je 3, 4 of 5 bonussymbolen op actieve lijnen weet te draaien gaat de tombe bonusronde van start. Het Tomb Raider logo telt als wild en vervangt alle andere symbolen (behalve het bonussymbool en de scatter).

Alle symbolen nader bekeken

Zoals je gewend bent van video slots hebben de kaartsymbolen de laagste waarde. Bij Tomb raider gaat het om A, K, Q, J en 10 waarmee je 5x tot 8x de inzet kunt verdienen.

De overige premium symbolen bestaan uit een Bengaalse tijger, Lara Croft en een Codex. Hiermee pak je een bedrag van ongeveer 16x tot 33x de inzet bij vijf van dezelfde soort.

De wild en scatter zorgen niet alleen voor extra features maar leveren ook een mooi geldbedrag op. Vijf wilds is namelijk goed voor een bedrag van 500x de inzet.

winstcombinatie

Gratis spins en de Treasure bonus

Het symbool met Lara Croft is de scatter en zodra je drie of meer scatters hebt ontvang je 10 free spins. Tijdens de free spins wordt de winst dankzij een 3x multiplier verdrievoudigd! De free spins kunnen opnieuw worden geactiveerd.

Tijdens de free spins is de Treasure bonus actief dat te behalen is als je drie of meer standbeelden weet te draaien. Je wordt meegenomen naar een ander scherm waar je een Pick and Click spel kunt spelen. Selecteer drie standbeelden om extra winst te pakken!

Wat vinden wij van de Tomb Raider slot?

Aangezien wij een groot fan zijn van de Tomb Raider filmreeks is dit echt een gokkast om te spelen. Visueel ziet het er niet fantastisch uit maar dat komt doordat dit spel al een beetje verouderd is, wat dat betreft kun je ook Microgaming’s nieuwste slot Lara Croft: Temples and Tombs of Quickspin’s Ark of Mystery proberen.

De bonus features zijn leuk bedacht en nog belangrijker is dat dit slot goed uitbetaald. Herbeleef zelf de avonturen van Lara Croft met dit fantastische video slot propvol met animaties. Speel dit spel gratis op GokkastenStip.nl of maak een account aan bij een legale goksite om een gokje voor geld te wagen.

Pluspunten
  • Een gratis spins bonus
  • De treasure bonus waarmee je via een pick en click spel een extra cash prijs kunt winnen
  • Een prima vertolking van de bekende filmreeks
  • Is goed te spelen op een tablet of mobiele telefoon
Minpunten
  • Dit spel is een beetje verouderd waardoor het er grafisch matig uitziet
© Copyright 2023 Gokkasten Stip