Temples and Tombs
3.0/5

Temples and Tombs


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Temples and Tombs

Lara Croft: Temples and Tombs is een videoslot ontwikkeld door Triple Edge Studio’s dat is uitgebracht onder het Quickfire platform van Microgaming. Dit is alweer het derde slot met Lara Croft want de slots Lara Croft: Tomb Raider en Lara Croft: Secrets of the Sword zijn alweer enkele jaren speelbaar.

Met dit spel zul je het oude Egypte ontdekken waar je samen met Lara Croft een van de temples en graftombes die gevuld zijn met verborgen schatten bezoekt. De temples en graftombes worden bewaakt door Set en Sobek. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,05% en de variantie is medium.

Hoe werkt Lara Croft: Temples and Tombs?

Het spel heeft veel weg van Microgaming’s Jungle Jim Eldorado gokkast met vallende blokken en een vermenigvuldiger dat na een winnende combinatie wordt geactiveerd.

De gokkast heeft vijf rollen met 3 rijen en je kunt op 243 manieren een winnende combinatie pakken. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per spin en de maximale winst dat je kunt behalen is 100.000 euro!

Er zijn drie jackpots waar we straks in deze review verder op ingaan.

Rolling Reels Play

Het Rolling Reels mechanisme is vergelijkbaar met het Cluster Pays systeem dat NetEnt hanteert. De symbolen vallen naar beneden en worden vervangen met nieuwe symbolen zodra je lijnwinst hebt. Na elke winnende combinatie wordt de vermenigvuldiger verhoogt naar 2x, 3x tot uiteindelijk 5x in de basis.

Met een beetje geluk kun je een behoorlijk aantal winnende combinaties vormen. Tijdens de gratis spin bonus wordt de multiplier verhoogt waardoor je tot wel 15x de winst kunt pakken!

Drie Jackpots dat je kunt winnen

Laten we maar met de beste prijs pakkers beginnen, dat zijn de drie jackpots dat je kunt winnen maar de free spins bonus kan zelfs nog meer winst opleveren.

Het gaat om de jackpots;

  • Minor: 15x de totale inzet (bronzen scarabee)
  • Major: 100x de totale inzet (zilveren scarabee)
  • Grand: 5.000x de totale inzet (gouden scarabee)

Tijdens het spel verzamel je wilds waarmee je geheel willekeurig een van de jackpots kunt activeren. De jackpot klapper is het Gouden Scarabee Jackpot waarmee je de Grand Jackpot wint.

De symbolen van Temples and Tombs

De premium symbolen bestaan uit verschillende variaties van Lara Croft. die van het vooraanzicht van Lara is het meeste waard waarmee je 50x de inzet wint zodra je er vijf van hebt. De overige symbolen zijn die van haar op een crosser, tijdens het springen en met een pistool.

Het gouden scarabee symbool telt als wild en vervangt alle andere symbolen en de munten ervan worden in een schaal opgespaard totdat je een willekeurige jackpot wint. Set en Sobek behoren tot de medium symbolen terwijl alle andere symbolen de laagste waarde bevatten.

De gratis spins bonus

Zodra je drie of meer scatter symbolen (het dagboek van Lara) hebt gaat de free spins bonus van start. Je ontvangt tussen de 8 spins maar kunt deze ook retriggeren zodra je tijdens de bonusronde weer 3 scatters draait.

Je kunt tot maximaal 80 free spins krijgen en vergeet niet dat de multiplier staffel omhoog schiet. Standaard wordt de multiplier op 3x gezet en verhoogt na elke winnende combinatie van 3x naar 6x, naar 9x tot uiteindelijk 15x.

Wat vinden wij van de Lara Croft: Temples and Tombs Gokkast?

Dit is een van de top gokkasten waarbij wij spelers adviseren om dit spel (na het spelen van de demo) voor geld te proberen. Visueel is dit een topper van Microgaming, zowel grafisch en het geluid zijn bij dit slot goed uitgevoerd.

Het Rolling Reels mechaniek zorgt ervoor dat de multipliers omhoog schieten nadat je lijnwinst hebt en tijdens free spins kan dit zelfs tot 15x. Voor geld gokken kan bij een door de kansspelautoriteit gelicenseerde aanbieder.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip