Blood Suckers
3.0/5

Blood Suckers


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Blood Suckers

Blood Suckers is een uitermate griezelige video slot om op te spelen waarbij bloed zuigende vampieren de hoofdrol spelen.

Het spel bevat tevens een scatter symbool en wild symbool en een spannende bonus ronde waarbij je zoveel mogelijk vampieren moet door spietsen. Tijdens het spel voel je jezelf een beetje als Van Helsing de vampieren jager.

Blood Suckers behoort tot één van de verouderde gokkasten van NetEnt maar wel met een zeer goede RTP van maar liefst 98%! Ondanks dat dit tot een van de beste uitbetalende gokkasten behoort is de variantie wel aan de lage kant.

Hoe werkt de Blood Suckers gokkast?

Dit slot telt 25 winstlijnen en u kunt met maximaal 50 euro per spin spelen. Inzetten kan vanaf 25 eurocent per spin waarbij je zowel de lijninzet als het gewenste bet level kunt instellen. Het is de moeite waard om hoog in te zetten dankzij de zeer hoge RTP. Blood Suckers bevat een aantal extra bonussen, dat zijn:

  • Een speciale bonus game
  • Een wild dat alle andere symbolen vervangt (behalve de scatter)
  • Scatters waarmee je tot 10 free spins kunt winnen

Het vampier symbool telt als wild en je wint al een 5x de bet level staffel als je er twee van hebt. Draai je vijf wilds dan loopt het op tot 7500x de inzet! Het wild kan winnende combinaties aanvullen van de premium symbolen.

Free Spins bonus

De free spins bonus van Blood Suckers is bijzonder doordat je altijd 10 free spins krijgt ongeacht of je nu 3, 4 of 5 scatters draait. Tijdens de gratis spins is er een vermenigvuldiger van 3x standaard aanwezig waardoor alle winnende combinaties met drie vermenigvuldigd worden. De wilds kunnen tijdens free spins een torenhoge winst opleveren dat in totaal kan oplopen tot 90.000 munten!

Het symbool waarop je moet letten is de bruid in een witte jurk die zich wezenloos schrikt.

Het bonusspel

Het bonusspel bestaat uit het openen van grafkisten en wordt geactiveerd als je drie, vier of vijf bonussymbolen draait (hamers met een staak). Dit pick en click spel kan een leuke winst opleveren, je krijgt een selectie van twaalf grafkisten waarvan er drie leeg zijn, de overige kisten zijn gevuld met een vampier. Zodra je een kist aan klikt en er ligt een vampier in de kist dan krijgt hij een houten staak door zijn hart. Klik je op een grafkist met niks erin dan is het bonusspel afgelopen.

Wat vinden wij van Blood Suckers?

Tijdens Halloween is Blood Suckers één van de spellen die je helemaal in de sfeer van het Halloween feest brengt. Maar dit spel kun je natuurlijk niet alleen de avond voor Allerheiligen maar op elke gewenst tijdstip wanneer het jou uitkomt. Wij hebben tijdens het demospel kunnen genieten van het Pick & Click spel. Als je verschillende wilds weet te landen in het basisspel dan tikt dat lekker aan.

Dit is echt een gokkast waar je op een donkere winteravond (het liefst tijdens een storm) lekker van kunt genieten. Hoewel de features van dit spel niet bijzonder zijn is het toch een stuk leuker dan House of Fun van Betsoft.

Pluspunten
  • Uitstekende uitbetalingspercentage
  • Prima slot voor Horror liefhebbers
  • Twee bonus features
Minpunten
  • Op visueel vlak is dit spel verouderd en dat is te zien
© Copyright 2023 Gokkasten Stip