The Wish Master
4.0/5

The Wish Master


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » The Wish Master

The Wish Master is een van de nieuwe spellen dat je bij een legaal online casino kunt spelen. Dit spel is gebaseerd op de geest in de fles dat gratis spins kan opleveren zodra je een scatter symbool ziet waardoor de geest uit de fles weet te ontsnappen en jouw drie wensen geeft. Een leuk spel met een paar leuke features waarmee je extra in de prijzen kunt vallen.

Verder is het thema natuurlijk een beetje achterhaald en ook grafisch is dit spel niet spectaculair maar met een pakkend achtergrond deuntje en het verschijnen van de Wish Master zodra je een scatter op het scherm ziet maakt het spelen van deze video slot toch wel erg leuk.

Vooral de verschillende extra bonussen die de Wish Master kan opleveren maakt dit spel hartstikke leuk. Wat het theoretische uitbetalingspercentage betreft is dit slot bovengemiddeld met 96,6% en de variantie is ontzettend hoog.

Hoe werkt The Wish Master Slot?

Het speelvlak van The Wish Master bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 20 vaste lijnen. Indien je direct voor geld wilt spelen kan dat al vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

the wish master gokkast

De symbolen die tijdens het basisspel het meeste opleveren zijn gemaskerde dieren met een edelsteen. Vijf premium symbolen levert een uitbetaling vanaf 300 tot 750 credits per lijn op. Speelkaarten hebben een lagere waarde, hiermee pak je een bedrag van 50 tot 100 munten per lijn mee. Het basisspel is behoorlijk saai maar als je een van de bonus features weet te ontgrendelen wordt het best spannend.

De bonusrondes

In totaal kun je dankzij de scatter (perkament) verschillende bonus functies activeren waaronder een vermenigvuldiger en een extra wildsymbool. Het voordeel is dat je met één scatter al een extra feature te pakken hebt.

In plaats van 10 gratis spins ontgrendel je voor 10 spins een Wish Master feature.

Het gaat om de volgende features;

  • Extra Wild
  • Wild Reel
  • Expanding Wilds
  • Multipliers
  • Random Wilds

Als het lukt om tijdens de spins nogmaals het perkament symbool te draaien dan krijg je voor 5 draaibeurten een dubbele feature. The Wish Master is ook voorzien van een uitklappende wild dat over de gehele rol uit klapt waardoor je veel meer kans maakt op een winnende combinatie. Draai je tijdens de bonus opnieuw het symbool van een perkament dan pak je behalve vijf extra spins ook nog een extra feature.

Wat is onze beoordeling van de Wish Master Gokkast?

The Wish Master is een uitstekende gokkast om te spelen. Hoewel het basisspel tegenvalt wordt het door de bonus features ruimschoots goedgemaakt. Een andere voordeel is dat je met een enkele scatter al een extra feature pakt. De maximale winst kan tijdens de bonusronde lekker hoog oplopen.

Aan andere slot in hetzelfde genre dat we je kunnen aanbevelen is Magician’s Secrets van Pragmatic Play of True Illusions van Betsoft. Probeer hier eerst het gratis demospel van The Wish Master maar eens.

Pluspunten
  • Mooi ontworpen gokkast en goed uitgevoerd thema
  • Met een enkele scatter kun je aan het bonusspel beginnen
  • Een van vijf features wordt tijdens de bonus toegekend
Minpunten
  • Vrij saaie basisspel, je bent afhankelijk van de bonus features
© Copyright 2023 Gokkasten Stip