Magician’s Secrets
3.0/5

Magician’s Secrets


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Magician’s Secrets

Pragmatic Play is een van de gokkasten software ontwikkelaars die wekelijks nieuwe titels op de markt uitbrengt. Wat thema’s betreft is er voldoende variatie en met de nieuwe gokkast Magician’s Secrets gaat het over het onthullen van de geheimen van een tovenaar. Of dat ook lukt kun je verderop in onze review ontdekken.

Er zijn een aantal extra opties toegevoegd waaronder uitklappende wild symbolen en twee verschillende gratis spins bonusrondes. De maximale uitbetaling is met 5.000x de inzet helaas een stuk lager dan bijvoorbeeld bij de Drago Jewels of Fortune gokkast. Op visueel vlak wordt je tijdens het spelen van Magician’s Secrets wel geprikkeld. Zowel de symbolen als het speelveld zien er prachtig uit.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,5% en de variantie is hoog. In plaats van vaste lijnen kun je profiteren van 4.096 manieren om te winnen.

Werking van de Magician’s Secrets Gokkast

Het speelveld van Magician’s Secrets bestaat uit zes rollen, vier rijen met 4.096 ways to win. De rollen zijn gezet op een achtergrond van een oude bibliotheek vol met toverboeken. Voor geld gokken kan al vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai.

magician's secrets gokkast

Zoals gebruikelijk hebben de speelkaart symbolen de laagste waarde. Als je zes dezelfde harten, schoppen, klaveren of ruiten weet te landen dan win je 0,8x tot 1,4x de inzet. Een medium waarde is toegekend aan symbolen van twee toverdrankjes, en oranje gekleurde edelstenen. Draai er hier zes van voor een bedrag van 1,6x tot 6x de inzet.

De premium symbolen zijn zwaarden, een kelk en een toverboek. Hiermee kun je 6x tot 100x de inzet verdienen. De tovenaar zelf telt als wild symbool en komt alleen op de middelste drie rollen voor. Dit wild vervangt alle andere symbolen behalve de scatter.

Uitklappende Wilds

De wild symbolen van Magician’s Secrets spelen een belangrijke rol zowel tijdens het basisspel als de free spins bonussen. Als dit symbool valt dan kan het uitklappen om een gehele rol in beslag te nemen. Als dit symbool uitklapt dan wordt er ook nog een willekeurige multiplier met een waarde van x2 tot maximaal x10 toegevoegd.

Twee Gratis Spins Bonusrondes

Scatter symbolen komen op alle rollen voor en je hebt er minstens drie van nodig om één van de gratis spins bonussen te spelen. Bovendien zorgen scatters ook voor een mooie uitbetaling als je er minstens vier van hebt. De hoogte van de uitbetaling is met 4, 5 of 6 scatters 20x, 200x en 2.000x de inzet.

Lukt het om er drie te landen dan kun je een keuze maken uit de volgende bonusrondes;

  • Expanding Wilds: Met deze optie ontvang je 10 gratis spins en ontvang je respins als uitklappende wild symbolen op de 3e en 4e rol landen. Tijdens respins wordt er ook nog een x1 vermenigvuldiger toegevoegd. als je tijdens de bonus wederom drie scatters weet te landen ontvang je 10 extra spins.
  • Sticky Wilds: Hiermee ontvang je 8 gratis spins. Nu wordt er een willekeurig symbool geselecteerd en als je dit symbool op de rollen 2, 3, 4 of 5 weet te landen dan wordt het een wild symbool. Een voordeel is dat deze symbolen nu gedurende de restant van de bonusronde blijven plakken. Als het lukt om een complete rol met wilds te vullen ontvang je 3 extra spins.

Wat is onze beoordeling van de Magician’s Secrets Slot?

Na het spelen van het demospel is ons duidelijk geworden dat de tovenaar geen geheimen onthult. Hoewel Magician’s Secrets niet tot een van de top gokkasten van Pragmatic Play behoort is het wel een leuk slot om te spelen. De uitklappende wilds kunnen tijdens het basisspel een leuk bedrag opleveren en spelen gedurende de gratis spins bonus een belangrijke rol.

De volledige winstpotentie zul je pas met de bonusrondes ontgrendelen waar je een maximale uitbetaling van 5.000x de inzet kunt winnen. Een ander slot met een iets hogere uitbetaling en een identiek thema is Wizard Shop van Push Gaming.

Pluspunten
  • Leuke bonus features zoals een knock out bonus
  • Spannende free spins bonus met een x2 vermenigvuldiger
  • Het woordje ROCKY draaien levert 5x de inzet op
Minpunten
  • Leuke bonus features zoals een knock out bonus
  • Spannende free spins bonus met een x2 vermenigvuldiger
  • Het woordje ROCKY draaien levert 5x de inzet op
© Copyright 2023 Gokkasten Stip