Rock Vegas
4.0/5

Rock Vegas


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Rock Vegas

Met de Rock Vegas gokkast ga je terug naar de stenen tijdperk waar de mammoeten en dinosaurussen samen met een Fred Flintstone figuur een hoofdrol spelen. Dit spel is ontwikkeld door Reel King in opdracht van Pragmatic Play. Het thema heeft wat weg van Primal Megaways, een slot ontwikkeld door Blueprint Gaming.

Een spannende feature is de Mega Hold&Spin functie dat actief wordt nadat je drie bonus symbolen hebt gedraaid. Het speelveld wordt in een grid van 10×10 symbolen gewijzigd waarna er alleen stenen symbolen en lege vlakken overblijven. Tijdens de feature kun je ook sleutels opsparen maar daar vertellen we je verderop in onze review meer over.

De RTP van Rock Vegas is standaard 96,64% en dat is uitstekend. Let wel op waar je speelt want de RTP is variabel waardoor een online goksite zomaar een lagere RTP staffel kan hanteren. De volatiliteit is hoog en de maximale uitbetaling bedraagt 10.000x de inzet.

Werking van de Rock Vegas Gokkast

Het basisspel van Rock Vegas bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 20 vaste lijnen. Voor geld spelen kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai. Winnende combinaties ontstaan door drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een vaste lijn te landen.

Vijf dezelfde kaartsymbolen zorgt voor een bedrag vanaf 3,75x tot 6,25x de inzet. Dinosaurussen, mammoeten, sabeltandtijgers en de holbewoner zijn meer waard. Draai er hier vijf van voor 12,5x tot 37,5x de inzet. Er zijn helaas geen wild symbolen waardoor het basisspel een beetje langdradig en saai kan overkomen. Gelukkig is er de Hold & Spin feature dat actief wordt met drie bonus symbolen.

Mega Hold & Spin

Zodra je drie scatters weet te landen dan verdwijnt het speelveld waarna een raster van 10×10 symbolen verschijnt. Op dit raster kunnen alleen symbolen van stenen en lege vlakken voorkomen. Elk gekleurde steen heeft zijn eigen waarde dat begint vanaf 0,1x tot 1x de inzet. Het aantal scatters is bepalend voor welke stenen je krijgt. Met drie scatters verschijnen alle kleuren en met vier verdwijnt een blauwe steen en bij vijf scatters verdwijnen de blauwe en groene stenen zodat allen stenen met een hogere waarde overblijven.

Je krijgt nu standaard drie spins en als je de lege plekken met de juiste stenen weet te vullen wordt de respin teller weer op 0 gezet. Als het lukt om een cluster aan stenen te landen dan worden de stenen samengevoegd tot een 2×2 of 3×3 symbool. Bovendien wordt er nu ook een multiplier aan de uitvergrote symbolen toegevoegd. Voor symbolen van 2×2 formaat is de vermenigvuldiger een waarde van x5 tot x10. Bij het 3×3 formaat is de multiplier x35 tot x500 waard.

Sleutels opsparen

Als extraatje kun je sleutels opsparen waarmee je extra features kunt ontgrendelen. De sleutels zijn zichtbaar op de gekleurde stenen en zorgen ervoor dat één van de schatkisten geopend kan worden. De schatkisten bevatten de volgende features;

  • Een willekeurige vermenigvuldiger tot maximaal x500 wordt aan één van de stenen toegevoegd.
  • Je ontvangt een geldprijs van maximaal 500x de inzet.
  • Er worden 4 tot 10 extra sleutels toegevoegd.
  • Er wordt een totale vermenigvuldiger van maximaal x100 toegevoegd dat aan het einde van de bonusronde wordt toegepast.

Wat is onze beoordeling van de Rock Vegas Slot?

Rock Vegas is een leuke gokkast met een grappig thema waarbij het voornamelijk draait om het landen van minstens drie scatters. Helaas ontbreekt het tijdens het basisspel aan extra features waardoor je afhankelijk bent van de Mega Hold&Spin feature.

Als je drie scatters weet te landen dan kan de pret beginnen. De bonusronde is bijzonder leuk en kan hele mooie uitbetalingen opleveren. Door sleutels op te sparen kun je extra vermenigvuldigers of een geldprijs winnen.

Een ander slot waarbij het om stenen draait is NetEnt’s Secret of the Stones gokkast. Probeer eerst het demospel van Rock Vegas. Voor geld spelen kan bij een legale goksite zoals BetCity.

Pluspunten
  • Mooi geanimeerd 3D slot
  • Hold&Spin feature met respins en hoge multipliers
  • Spaar sleutels op waarmee je extra features kunt verdienen
Minpunten
  • Het basisspel heeft geen extra features (zelfs geen wild symbool)
© Copyright 2023 Gokkasten Stip