Ted Gokkast
4.0/5

Ted Gokkast


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Ted Gokkast

De Ted gokkast van Blueprint Gaming is vrijwel net zo hilarische als de gelijknamige film van Seth MacFarlane die de stem van de grofgebekte Ted inspreekt. Dit humoristische slot is al in 2017 uitgebracht en nu kun je Ted gratis spelen op GokkastenStip.nl.

Blueprint Gaming heeft van Ted een super leuke gokkast weten te maken dat volgepropt is met extra features waaronder de Thunder Buddies bonus.

Met het spelen van Ted zul je dubbel liggen van het lachen want behalve slapen kan hij zomaar van de bank opspringen om een jouw op een grappige manier van een extra feature te voorzien. Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,85% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in.

Hoe werkt de Ted Gokkast?

Het speelveld van de Ted gokkast bestaat uit vijf rollen, drie rijen met twintig vaste lijnen. Wat het spelverloop betref zul je soms even moeten wachten totdat Ted in actie komt maar je kunt er dan op vertrouwen dat het wachten de moeite waard is. Ondertussen ligt Ted languit op de bank te snurken maar wees gerust er zijn zoveel features in het basisspel dat het niet heel lang duurt totdat je er eentje te pakken hebt.

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maar liefst 500 euro per draai waardoor dit spel ook uitermate geschikt is voor high rollers. Ted zelf is het wild symbool en als je er vijf van weet te landen pak je 500x de inzet.

De premium symbolen bestaan uit zijn vriendin, een eend, een doos met cola en een waterpijp. Weet je vijf dezelfde premium symbolen te landen dan pak je een bedrag vanaf 200x tot 300x de inzet. De maximale uitbetaling is 10.000x de inzet met een limiet van 250.000 euro.

Extra Features tijdens het Basisspel

Terwijl Ted languit op de bank ligt te slapen kan hij ongegeneerd een wind laten maar als hij dan in actie springt dan win je een van de volgende features;

 • Laser Gun Wilds: Ted komt in actie en schiet met zijn Laser Gun wild symbolen op het speelveld.
 • Psychedelic Super spins: Ted pakt zijn waterpijp om vervolgens extra Ted symbolen op het speelveld te blazen.
 • Beer Streak: Zodra de rollen zijn uitgedraaid worden ze bedolven met bier en door elkaar geschud zodat er extra winnende combinaties ontstaan. Dit kan een aantal keer achter elkaar gebeuren.
 • Psychedelic Colossal Spin: Ted pakt opnieuw zijn waterpijp om de rollen dit maal te bedwelmen met rook waardoor een van de symbolen een kolossaal symbool wordt.
 • TV Remote Symbol Streak: De rollen blijven nu doordraaien zolang je winstcombinaties blijft vormen.
 • Psychedelic Bonus boost: Je krijgt nu extra scatters waardoor de kans op het behalen van de bonusronde groter wordt.

De Thunder Buddies Bonus

Zodra je drie of meer Thunder Buddies scatters draait dan gaat de bonusronde van start.

Je krijgt een draai aan het rad waarmee je een van vijf bonus features kunt winnen. Lukt het niet om met de eerste draai de gewenste bonus feature te ontgrendelen dan krijg je een tweede kans en als het dan niet lukt om een feature te pakken dan kun je de troostrpijs in ontvangst nemen.

De bonus features zijn als volgt;

 • Wheel of Fortune: Je kunt een van de Ted’s selecteren waarmee je een pijl, multiplier of een draaibeurt kunt winnen. Daarna krijg je een draai aan het rad van fortuin waarmee je een geldprijs, vermenigvuldiger of een grote cashprijs kunt winnen.
 • Bar Crawl Bonus: Dit is een gefaseerde bonus waarmee je tijdens de eerste fase flessen moet selecteren waarmee wordt bepaald hoeveel stappen op het speelbord mogen worden gemaakt. Onderweg verzamel je geldprijzen, vermenigvuldigers met kans op de Big Money bonusronde.
 • S-Mart Free Spins: Je krijgt vijf gratis spins met op de achtergrond een lopende band aan wilds.
 • Flash Free Spins: Voor deze bonus wordt het speelveld vergroot naar 5 rollen met vier rijen waarmee je geldprijzen, vermenigvuldigers of de Big Money Bonus kunt winnen.
 • Big Money Bonus: Hiermee win je stapsgewijs geldprijzen en respins totdat je COLLECT ziet staan.

Wat vinden wij van de Ted Gokkast?

Als je op zoek bent naar een leuke gokkast waar je een tijdje mee zoet gehouden wordt dan is het spelen van de Ted Slot een vette aanrader. Van alle gokkasten die wij tot nu toe hebben gespeeld is dit waarschijnlijk de meest hilarische slot ooit.

Hoewel de luie Ted soms even op zich laat wachten is het elke keer weer lachen geblazen als hij in actie komt en met een beetje geluk wordt je ook nog eens rijkelijk beloond.

Geniet hier in elk geval lekker gratis van dit spel of maak een account aan bij een legaal online goksite als je direct voor geld wilt spelen. Speel je liever een megaways gokkast? Wij kunnen je Primal Megaways van Blueprint aanbevelen.

Binnenkort kun je nog meer leuke Blueprint Gaming gokkasten op onze website verwachten.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip