Take 5
3.0/5

Take 5


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Take 5

Take 5 is een online fruitmachine van Gamomat dat al in 2014 is uitgebracht. Dit is een prima spel voor beginners of spelers die het liefst fruitautomaten spelen met weinig features. Een van de voordelen van dit soort slots is dat je precies weet wat er gaande is. Het gaat voornamelijk om het draaien van winstcombinaties maar Gamomat heeft wel één extra feature en twee gok opties toegevoegd waar je verderop in onze review meer over kunt ontdekken.

Als Nederlandse speler zul je de speelautomaten van deze softwareontwikkelaar bij vrijwel alle legale goksites terugvinden. Hier kun je voorlopig lekker gratis gokken maar mocht je direct voor geld willen spelen dan kun je een account aanmaken bij een van de legale goksites.

De RTP van dit spel is 96,11% en de variantie is laag waardoor je met regelmaat kleine prijzen pakt. De maximale uitbetaling is met 200x de inzet aan de lage kant maar daar tegenover staat dat de inzetstaffels laag zijn.

Werking van de Take 5 Fruitautomaat

Het speelvlak van de Take 5 fruitautomaat bestaat uit drie rollen, drie rijen met vijf vaste lijnen. Inzetten kan al vanaf €0,05 tot maximaal €3 per draai. Een winnende combinatie ontstaat zodra je drie dezelfde symbolen op een actieve lijn weet te landen.

take 5 fruitmachine

Wat symbolen aangaat leveren de kersen en een gekantelde ruitsymbool het minste op. Hiermee pak je 1x tot 4x de inzet. Citroenen, sinaasappels en pruimen leveren 8x de inzet op. De best uitbetalende symbolen zijn klokken, sterren en zevens. Draai er hier drie van voor een bedrag van 20x tot 200x de inzet. Oh ja, tijdens dit spel komen alle fruitsymbolen stacked (gestapeld) voor.

Twee Gok Opties

Om het toch nog een beetje spannend te maken heeft de Take 5 gokkast twee gok opties. Het gaat om de volgende opties;

  • Het ladder spel: het is de bedoeling om de ladder zo hoog mogelijk te beklimmen. Een voordeel van dit spel is dat als je eenmaal hoog uitkomt je ook een prijs pakt als je verliest. Stel je hebt een bedrag van 40 euro gewonnen maar verliest, dan pak je alsnog 25 euro. Je kunt dan doorgaan met gokken of het bedrag innen. Het is een hele verslavende feature en aan de toegevoegde screenshot kun je zien dat wij op €85 uitkwamen waarna we alsnog het gehele bedrag verspeelt hebben.
  • Een kaartspel: Hiermee is het de bedoeling om de kleur van de kaart te voorspellen.
ladder spel

Win Repeater Feature

Er is ook nog een Win Repeater feature. Als het lukt om het gehele speelveld met hetzelfde fruitsymbool te vullen dan wordt de Win Repeater actief. Hiermee kun je de uitbetaling tot maximaal 4 keer verhogen. Je krijgt een bonus rad te zien en de uitkomst van de spinner bepaalt of je wederom eenzelfde uitbetaling hebt gewonnen of juist niet. Als je wint dan start dit spel opnieuw. Eindig de spinner op een rode vlak dan is de feature afgelopen.

Wat is onze beoordeling van de Take 5 Fruitkast?

De Take 5 fruitautomaat ziet er heel eenvoudig uit maar is ontzettend leuk om te spelen. Je wint regelmatig wat en dan kun je mooi de twee gok opties testen. Wij vonden vooral het ladder spel leuk. Als het lukt om het speelveld met fruitstukken te vullen dan wordt de bonus feature actief.

Speel je liever een videoslot met een gratis spins bonus dan kunnen wij je de Joker Drop Popwins slot van Stakelogic aanbevelen.

Pluspunten
  • Twee gok opties
  • Vrij lage inzet staffels
  • Een win repeater feature waarmee je de winst maximaal 4 keer kunt verhogen
Minpunten
  • De maximale uitbetaling is slechts 200x de inzet
© Copyright 2023 Gokkasten Stip