Swipe and Roll
3.0/5

Swipe and Roll


Home » Swipe and Roll

Als we het qua slot machines over innovatie hebben dan steekt NetEnt er met kop en schouders bovenuit. Zo ook met de nieuwe retro slot Swipe and Roll dat wel over vijf rollen beschikt maar toch tot de klassieke speelautomaten behoort.

Dit retro slot is voorzien van symbolen zoals pruimen, sinaasappels, watermeloenen, en de lettersymbolen A, K en Q. Op de achtergond draait er een jaren zestig Rock and Roll deuntje.

Inzetten kan vanaf €0.20 tot maximaal €100 per draai! Spelen voor geld op Swipe and Roll is aan te raden want dit spel biedt een hoge kans op gigantische uitbetalingen.

Behalve het schitterende bonus spel waarbij je drie rollen kunt swipen kun je dankzij de 27x vermenigvuldiger tot 8100 keer de inzet winnen. Swipe and Roll behoort op de moment tot een van de exclusieve slots dat je bij LeoVegas kunt spelen.

Wild symbolen en extra functies

Er zijn twee wild symbolen, een regulier wild en een 3x wild. Wild re-spins worden actief zodra je drie wilds hebt waarna je een re-spin krijgt. De wilds blijven staan en de re-spin wordt gedraaid. Mocht het je lukken om de rollen met een 3x wild te vullen dan krijg je een re-spin met een 27x vermenigvuldiger.

Er is ook een random feature aanwezig, dat is de Coin Wheel feature waarbij de middelste rol een draaiend rad wordt en waarmee je een cash prijs, een scatter of een pijl sybool kunt winnen.

Met de scatter wordt de bonusronde actief waarover je hieronder meer uitleg krijgt. Met een pijl symbool win je de een stap omhoog of omlaag bonus.

Uniek Bonusspel

Het bonusspel van Swipe and Roll is uniek en kan geactiveerd worden met de Coin Wheel functie of als je drie bel scatters op de middelste rol krijgt. De re-spins feature kan trouwens ook de bonus activeren.

Tijdens de Swipe and Roll bonus krijg je drie swipes waarmee je per rol een swipe naar onder of boven krijgt. Optioneel kun je ook op spin klikken waarmee je net als bij de Coin wheel feature cash prijzen of pijl symbolen krijgt..

NetEnt heeft het met Swipe and Roll voor elkaar gekregen om een compleet nieuwe manier van spelen te introduceren. Wij verwachten dan ook meer slots van NetEnt met mogelijkheden om te swipen.

Wat vinden wij van de Swipe and Roll Gokkast?

Als je een liefhebber bent van de klassieke gokkasten met leuke bonus features dan is Swipe and Roll een gokje waard.

Wij hebben uitgebreid genoten met het spelen van deze fruitkast. Vet winnen is ook mogelijk want met de Coin wheel feature waarmee je kunt gaan swipen. Helaas heeft NetEnt Swipe and Roll offline gehaald. Probeer anders eens de Trollpot 5000 gokkast.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip