Trollpot 5000
3.0/5

Trollpot 5000


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Trollpot 5000

Trollpot 5000 is een splinternieuwe gokkast van NetEnt dat vanaf vandaag te spelen is bij vrijwel alle online goksites. De Trollpot 5000 gokkast heeft een klassieke opzet en de 5000 houdt in dat je maximaal 5.000x de inzet kunt winnen als je de Mega Jackpot wint. Op visueel vlak ziet Trollpot 5000 voor een slot met een klassieke opstelling er bijzonder goed uit. Het speelveld heeft een blauwe achtergrond terwijl de enkele lijn met lichtblauw wordt verlicht.

Ondanks dat dit spel een enkele lijn heeft is het NetEnt goed gelukt om er toch een spannende spel van te maken door het toevoegen wilds, multipliers en drie verschillende jackpots.

Als je gek bent op klassieke gokkasten met extra features dan is het de moeite waard om ook eens Play ‘N Go’s Rally For Riches gokkast uit te proberen. Het theoretische uitbetalingspercentage van Trollpot 5000 is 96,19% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Trollpot 5000 Gokkast?

Het speelvlak van Trollpot 5000 bestaat uit drie rollen, drie rijen en een enkele lijn. Voor geld gokken kan vanaf 2 eurocent tot maximaal 200 euro per draai zodat zowel spelers met een klein budget en de echte high rollers kunnen genieten van dit spel. Om een winstcombinatie te maken heb je dus drie dezelfde symbolen nodig op de winlijn.

De premium symbolen bestaan uit rode zevens, gouden sterren en een goud versiersel waarmee je een bedrag van 2,5x tot 10x de inzet wint. Gestipte paddenstoelen, het klavertje vier en het BAR symbool zijn minder waard, draai er hier drie van voor een bedrag van 0,5x tot 1,5x de inzet.

Om het tijdens het basisspel een stuk spannende te maken is er ook een joker wild toegevoegd dat gekoppeld is aan een x2 multiplier. Bovendien worden de multipliers ook met elkaar vermenigvuldigt zodat je met twee wilds x4 de inzet pak en met 3 wilds x8 de inzet wint. Er zijn ook blanco symbolen toegevoegd die helemaal niets opleveren behalve dat ze een leeg plekje op de rollen achterlaten.

De Nudge Feature

Gelukkig is er ook een nudge feature toegevoegd dat wordt geactiveerd zodra je een winnende combinatie draait. Als je dezelfde symbolen boven de winlijn hebt dan worden deze per stuk naar beneden genudged zodat je opnieuw een winstcombinatie hebt.

Dit gebeurt trouwens op alle rollen zodat je soms wel tot 10x dezelfde winstcombinatie hebt en dat met slechts een enkele draaibeurt. Als er een pijltje omhoog verschijnt dat draait de specifieke rol weer een plekje omhoog en wordt het pijltje vervangen door een blanco symbool. De nudge feature kan bijzonder lucratief uitpakken!

Drie jackpots tot maximaal 5.000x de inzet

Het draait met het spelen van Trollpot 5000 voornamelijk om het winnen van één van de jackpots. De jackpots zijn de gouden potten en de maximale uitbetaling is 5.000x de inzet, zodoende de naam Trollpot 5000.

Er zijn drie jackpots zoals volgt;

  • Mini Jackpot: Je wint 40x de inzet
  • Midi Jackpot: Je wint 200x de inzet
  • Mega Jackpot: Je wint 5.000x de inzet

Wat vinden wij van de Trollpot 5000 Gokkast?

Tijdens het spelen van de Trollpot 5000 demospel hebben wij ontzettend genoten en regelmatig de nudge feature en wild multipliers weten te landen. Het winnen van een jackpot is ons niet gelukt maar met slechts 100 spins is het wel gelukt om met een positief saldo te eindigen.

Je kunt de Trollpot gokkast hier lekker gratis uitproberen of maak een account aan bij één van de Nederlandse goksites met een kansspelvergunning van de KSA.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip