Steam Tower
4.0/5

Steam Tower


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Steam Tower

Vanaf vandaag kun je genieten van de nieuwste Netent videoslot Steam Tower. Net Entertainment had dit spel in januari al aangekondigd en vanaf vandaag kun je dit spel bij een legaal online casino. Zowel nieuwe als vaste spelers krijgen op 23 februari 30 gratis spins om Steam Tower te spelen. Zo op het eerste oog lijkt Steam Tower een eenvoudig slotmachine maar dankzij alle extra spelelementen kan dit spel voor een stoomtrein aan prijzen zorgen.

Het achtergrond deuntje lijkt een beetje op het thema van de film Sherlock Holmes uit 2009. De held van dit spel staat aan de linkerkant en het is aan hem om de prinses uit de torren van stoom te redden. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 97% dik boven het gemiddelde. De variantie is laag waardoor je regelmatig kleine geldbedragen wint.

Jouw bijdrage kan rijkelijk beloont worden want Steam Tower is voorzien van een Wild, Een Stacked Wild, verschillende meters zoals de Multiplier Meter en je kunt ook nog eens free spins winnen. Wil je Steam Tower direct spelen? Speel het spel hierboven of lees hieronder meer over de nieuwste netent slot.

Hoe werkt de Steam Tower Gokkast?

Het speelveld van Steam Tower bestaat uit vijf rollen ,drie rijen en 15 vaste lijnen. Je kunt een muntinzet van 1 eurocent tot maximaal 1 euro instellen waardoor je bij een maximale inzet met 150 euro per speelronde speelt. De doelstelling van dit slot is om zo hoog mogelijk in de toren zien te klimmen want hoe hoger je uitkomt des te hoger de vermenigvuldiger.

De kaartsymbolen A, K, Q en J leveren het minste op. Bij vijf van dezelfde soort pak je 50 tot 150 munten. De premium symbolen bestaan uit een toren, een dame in nood, Mr Steam Tower en het oog van een rode draak. De Rode draak levert verreweg het meeste op, bij vijf stuks hiervan pak je 2.000 munten. De overige premiums leveren 300 tot 1.000 munten op.

Er is een reguliere wildsymbool dat alle andere symbolen vervangt als dit tot winst leidt en dit wildsymbool tijdens free spins zorgt voor twee extra draaibeurten waarmee je de toren begint te beklimmen.

De free spins bonus

Er is ook een stacked wildsymbool dat over de gehele rol uitklapt, de stacked wild levert alleen 10 free spins op waarbij je de klimtocht vanaf stap 1 weer moet beginnen. De prijzen die je tijdens free spins wint worden dus vermenigvuldigt door de vermenigvuldiger in de toren.

Jouw winsten kunnen tot maximaal 7x vermenigvuldigt worden maar het is mede afhankelijk hoe hoog je jezelf in de toren bevindt. Beklim de toren en win vandaag nog een leuk bedrag. Tijdens het testen van dit slot viel het ons op dat de gratis spins bonus vaak voorkwam.

Onze beoordeling van de Steam Tower Gokkast

Steam Tower is een prachtig slot om te spelen. Het thema is goed uitgedacht en de features zijn vrij uniek. Het beklimmen van de toren tijdens de gratis spins bonus kan een mooie multiplier opleveren. Hoewel dit slot al in 2015 is uitgebracht gaat het anno 2021 nog prima mee.

Een paar andere NetEnt slots die je onder de aandacht willen brengen zijn Conan en Ocean’s Treasure. Deze slots kun je hier op GokkastenStip ook onbeperkt gratis spelen.

Pluspunten
  • Reguliere wild en Stacked wild
  • Een goed doordachte thema en grafisch van hoge kwaliteit
  • Een maximale multiplier van x7 tijdens free spins
Minpunten
  • Door de lage variantie win je voornamelijk kleine geldbedragen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip