Stacks O’ Gold
3.0/5

Stacks O’ Gold


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Stacks O’ Gold

De Ierse geluk thema’s vliegen ons om de oren want na Rainbow Wild’s van Iron Dog Studio’s heeft iSoftBet Stacks O’ Gold uitgebracht. Grafisch ziet het er allemaal prachtig uit en het ontwerp van de rollen is niet uniek maar komt ook niet veel voor.

De symbolen vertegenwoordigen alles wat met de Ierse geluksthema’s te maken heeft, zo zie je klavertjes vier, hoefijzers, bierglazen met Guinnes en groene top hats. Stacks O’ Gold heeft een drietal bijzondere functies waar je hieronder meer over kunt nalezen. Voor geld spelen kan bij een legaal online casino maar probeer dit spel eerst hier gratis. Vanwege de relatieve lage inzetten is dit een geschikt slot voor spelers die niet teveel geld willen verspelen met een enkele draaibeurt.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,17% en de variantie is medium-hoog.

Hoe werkt de Stacks O’ Gold Gokkast?

De Stacks O’ Gold gokkast heeft vijf rollen met 34 lijnen en inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per beurt. De opstelling van rijen per rol is vrij uniek en is als volgt: 3x4x3x4x3. Een winnende combinatie met vijf muntstukken levert de laagste betaling op. Je pakt hiermee 20 tot 40 munten.

stacks o gold gokkast

Een hoefijzer en drie bierglazen gevuld met Guinnes leveren 75 tot 100 munten op. De groene hoed en het symbool van een klavertje vier zijn het meeste waard. Als je er hier vijf van weet te landen pak je 100 tot 200 munten.

Extra Slot Opties

Het symbool met de beste uitbetaling is het klavertje vier waarmee je tot 10 keer jouw inzet kunt winnen. Het wild symbool is in de vorm van een pot met goud en vervangt alle andere symbolen. Er zijn twee extra functies die dit slot het spelen waard maken, dat zijn;

  • Free Spins Feature: Als je op de rollen 1, 3 en 5 het Stacks O’ Gold symbool krijgt ontvang je 15 gratis spins. Tijdens free spins kun je wildsymbolen krijgen en opsparen, zodra je er zes hebt ontvang je twee extra spins en wordt de eerste rol een sticky wild. Je kunt maximaal 3 sticky stacked wild reels krijgen maar dan dien je voldoende wilds te draaien.
  • Stacked Wilds: De stacked wilds kunnen op willekeurige momenten tijdens het basisspel vallen. Het gaat om de rollen 1, 3 en 5 waarop je een uitklappend wild krijgt.

De iSoftBet slots zijn altijd leuk om te spelen en dat telt ook voor Stacks O’ Gold. Dankzij de free spins kun je tot 868 keer de inzet winnen!

Wat vinden wij van de Stacks O’ Gold Slot?

Dit is een uitermate leuke slot om een gokje op te wagen. Het thema is vrolijk en de vreemde opstelling van het speelveld is ook vrij uniek. Tijdens het basisspel kun je mooi profiteren van de Stacked Wilds waarmee complete rollen met wilds gevuld kunnen worden.

Als het lukt om de gratis spins bonus te bereiken dan kun je wilds opsparen en Sticky Wilds verdienen. Vergelijkbare slots die je kunt uitproberen zijn Rainbow Riches Megaways van SG Digital en Irish Pot Luck van NetEnt.

Pluspunten
  • Vrolijk en goed Iers thema
  • Stacked Wild feature tijdens het basisspel
  • Een gratis spins bonus waarbij je wilds kunt opsparen
Minpunten
  • De maximale uitbetaling had wat hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip