Secret Santa
4.0/5

Secret Santa


Home » Secret Santa

Nu het wat kouder begint te worden en met de feestdagen op komst heeft Microgaming weer een fantastische kerst videoslot gelanceerd dat je vanaf vandaag via GokkastenStip.nl kunt spelen.

Het spelen op Secret Santa brengt je niet alleen in een feestelijke stemming want je kunt er ook rijkelijk mee worden beloont. Met maar liefst zeven extra features en 1024 manieren om een winnende combinatie te draaien is Secret Santa het spel voor de december maand.

Deze video gokkast biedt spelers de mogelijkheid om met een enkele draaibeurt 460.000 credits te winnen.Met kerstmis op komst is dit echt een spel waarbij je kunt genieten want Secret Santa biedt zat mogelijkheden om wat leuks te winnen.

Speel Secret Santa gratis want je krijgt 1000 credits om dit spel gratis mee te spelen. Zodra je voor geld wilt gokken adviseren wij je om bij Bet365 Casino te spelen. Lees snel verder hoe het spel verloopt;

Drie basis features

Hier beschrijven we de drie basis features van het videoslot Secret Santa. Naast de Secret Santa bonus zijn de volgende features van belang:

  • 5 of a kind again: Met deze feature ontvang je opnieuw een winnende combinatie
  • Secret Santa wildsymbool: Het wildsymbool vervangt alle symbolen behalve de scatter
  • Scatter: De scatters leveren in dit geval winsten op

Secret Santa Bonus

Met de secret santa bonus kun je mooi extra prijzen winnen zoals gratis spins met een vermenigvuldiger of dat drie rollen tot één complet wild worden omgezet. De secret santa bonus kan elk moment in het spel voorkomen en zal één van de volgende mysterie features activeren;

  • Wild Reels: Met de wild reels feature kunnen drie rollen omgetoverd worden tot uitklappende wild.
  • Wild Boost: De wild boost bonus zorgt ervoor dat een willekeurige symbool tot wild wordt omgetoverd.
  • Free Spins: Ontvang vijf gratis spins met een vermenigvuldiger 3x
  • Mysterie vermenigvuldiger: Met deze bonus worden winsten 5x tot 10x vermenigvuldigt.
  • Dashing Wilds: vier flitsende wild symbolen verschijnen op willekeurige rollen.
  • Scatter Spree Tijdens de scatter spree worden alle symbolen als scattered uitgekeerd.
  • Rolling Reels Met de rolling reels feature kun je tot maximaal 12x winsten vermenigvuldigen

Zoals je kunt zien biedt de santa bonus behoorlijk wat mogelijkheden. Speel met een inzet van 50 eurocent per draaibeurt tot maximaal 5 euro. Als leuk extraatje kun je via de win knop de best behaald resultaten zien.

Optioneel kun je onze lijst met de 10 beste kerst gokkasten bekijken om meer slots met een kerstthema te vinden. Helaas is er momenteel geen demo spel beschikbaar. wij hopen dat Microgaming dit spel snel omzet naar HTML5.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip