Top 10 Kerstmis gokkasten

Home » Top 10 Kerstmis gokkasten

Het is december en alle slot providers brengen nu hun kerst gokkast uit. Als je in de kerststemming wilt komen dan kun je hier genieten van de 10 leukste gokkasten dat je tijdens de kerstdagen kunt spelen.

Je zult in ons lijstje zowel nieuwe gokkasten als remakes met een kerstthema tegenkomen. Wij hebben een rangschikking toegepast zodat je een idee krijgt wat de beste kerst slots zijn.

Onze top 10 kerstmis gokkasten

Ben je klaar met inkopen doen voor kerstmis en wil je even achteroverleunen en genieten van een kerstmis gokkast? Hieronder zul je onze top 10 gokkasten voor kerstmis vinden!

1. Secrets of Christmas van NetEnt

secrets of christmas

Hoewel Secrets of Christmas al sinds december 2016 te spelen is blijft het een van de beste kerst slots om te spelen. Het thema en speelmechanisme is uniek waardoor wij dit spel bovenaan ons lijstje hebben geplaatst.

Dit spel heeft vijf rollen, drie rijen met 25 lijnen. Het theoretische uitkeringspercentage is 96,7% gekoppeld aan een gemiddelde variantie. Tijdens de free spins bonus kun je cadeautjes openen om te ontdekken welke extraatjes je krijgt tijdens free spins. Speel Secrets of Christmas hier!

2. Raging Reindeer van iSoftBet

raging reindeer

Als je een kerstmis video slot wilt spelen met 4096 manieren om te winnen en een maximale uitbetaling van 4.332x de inzet dan is iSoftBet’s Raging Reindeer het spel voor jouw.

Het leukste element van dit spel is dat je tijdens het basisspel dankzij de ways to win mechanisme flink kunt verdienen. Bovendien heeft Raging een free spins bonus onder de noemer Jingle Spins waarmee je maximaal 100 free spins kunt verdienen.

Extra wild multipliers kunnen vallen tijdens de bonus waardoor de winst flink kan stijgen. Voor geld spelen kan vanaf 25 eurocent tot maximaal 20 euro per draai. Speel Raging Reindeer hier!

3. Santa vs Rudolf

santa vs rudolf

Santa vs Rudolf is een remake van The Invisible Man gokkast geproduceerd door NetEnt. Voor geld spelen kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 400 euro per spin waardoor dit spel ook voor high limit spelers aantrekkelijk kan zijn.

Dit kerstthema lijkt veel op een tekenfilm met cartoonachtige graphics. De wandelende wilds en de free spins bonus met extra features zoals Santa’s Gifts en Rudolf Spins maken deze videoslot extra spannend.

De RTP bedraagt 96,35% terwijl de variantie medium is. Speel Santa vs Rudolf hier!

4. Ho Ho Tower van Elk Studio’s

ho ho tower

Wederom een kerstmis slot dat een remake betreft. Ditmaal gaat het om Ho Ho Tower van Elk studio’s dat een kloon van Hong Kong Tower is. Er zijn 99 ways to win en inzetten kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 50 euro per spin.

Vooral de Wheels of the Sky bonus is leuk bedacht dat gekoppeld is aan een level up systeem waarmee je ook nog extra levens kunt verdienen. In de basis is er een mystery symbool dat na afloop van een draaibeurt in een ander symbool wordt omgetoverd.

Vooral als je deze gokkast nog niet hebt gespeeld is het een vette aanrader. Speel Ho Ho Tower hier!

5. Secret Santa

secret santa

Secret Santa is een Microgaming slot dat al sinds 2013 te spelen is. Houd er rekening mee dat dit spel alleen in flash beschikbaar is waardoor je het demospel niet op je mobiel kunt spelen.

Er zijn 1024 ways to win en met een enkele spin kun je 460.000 credits winnen. Het is vooral te doen om de drie basis features en het bonusspel waarmee je een van de zeven mystery features kunt winnen.

Met het bonusspel kun je maximaal € 72.500 winnen! Speel Secret Santa hier!

6. Jingle Spin

Jingle Spin is NetEnt’s kersteditie van vorig jaar dat een geslaagde kloon is van het spel EggoMatic. De kabouters zitten op de lopende band en geven cadeautjes door die je met een beetje geluk kunt uitpakken.

De kerstman draait regelmatig aan het Extra Wheel of Fortune rad waardoor de kaboutertjes cadeautjes opvangen.

Tijdens de gratis spins bonus kun  je eenvoudig extra spins verdienen.

Het thema is prachtig uitgewerkt en de kerstballen zorgen voor leuke verrassingen.

Speel Jingle Spin hier!

7. Xmas Magic

xmas magic

Xmas Magic is een kerst videoslot van Play ‘N Go en helaas betreft het dit keer een remake van het spel Golden Legend. Het is jammer dat slotontwikkelaars niet elk jaar een uniek spel uitbrengen waar je tijdens de kerstdagen van kunt genieten maar dat komt omdat de meeste spelers het niet zullen merken.

De RTP is wel goed met 96,5% en de variantie is medium waardoor je geregeld wat wint.

Het gaat hier voornamelijk om het behalen van de free spins bonus waar je met stacked wilds te maken krijgt. Je kunt volgens Play ‘N Go maximaal 1.000.000 munten winnen maar dan moet je wel bijzonder veel geluk hebben.

Speel Xmas Magic hier!

8. Polar Paws

polar paws

Dit is de eerste kersteditie gokkast van Quickspin dat ervoor gekozen heeft om hun populaire Goldilocks slot om te toveren tot kerst slot. Het draait voornamelijk om de ijsberen die een leuke uitbetaling kunnen opleveren.

De elfjes zorgen voor een gratis spins bonus waarmee je elfjes op kunt sparen om extraatjes te verdienen. De RTP is vrij hoog met 96,84% en de variantie is laag waardoor je ontzettend vaak een prijs wint.

De maximale uitbetaling met een enkele spin bedraagt een schamele 819x de inzet. Speel Polar Paws hier!

9. Festive Indulgence

festive indulgence

Microgaming heeft dit jaar Festive Indulgence uitgebracht met symbolen van kalkoenen, de kerstman, elfjes en kaartletters in peperkoek. Dit spel heeft 9 lijnen, een RTP van 96.10% gekoppeld aan een hoge variantie.

Het wild symbool is gekoppeld aan een 2x multiplier en tijdens de free spins bonus kun je een vermenigvuldiger van maximaal 500x pakken. Verder ontbreekt het een beetje aan extra features waardoor dit slot niet hoger op ons lijstje is geplaatst. Speel Festive Indulgence hier!

10. Happy Holidays

happy holidays

Happy Holidays is wederom een Microgaming slot dat in 2015 op de markt werd gebracht. Voor geld spelen kan vanaf 30 eurocent tot maximaal 30 euro per draai.

Er zijn 243 ways to win in de basis maar tijdens de free spins bonus zijn er 1024 manieren om in de prijzen te vallen. Tijdens de basis kun je via de Frosty Feature extra cashprijzen pakken.

Speel Happy Holidays hier!