Santa’s Stack
4.0/5

Santa’s Stack


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Santa’s Stack

Als je op zoek bent naar een originele gokkast om tijdens de kerstvakantie te spelen dan is Santa’s Stack van Relax Gaming een goede optie. Hoewel Santa’s Stack een onschuldige jaren tachtig arcade spel lijkt is de variantie ontzettend hoog. Je kunt enorme geldbedragen winnen maar ook snel je geld er doorheen jagen.

Relax Gaming heeft het kerstthema prima verwerkt al lijk het pixel art ontwerp veel op de Street Fighter 2 gokkast van NetEnt. Toch krijg je bij het spelen van dit spel een kerstgevoel en de uitbetalingen van winstcombinaties kunnen hoog uitpakken. Deze gokkast wordt dan ook komende maand aan onze lijst toegevoegd met top kerstmis gokkasten.

Er is gekozen voor een grid opstelling met een enorm hoge volatiliteit en een uitbetalingspercentage van 96,27% in de basis dat op kan lopen naar 97% als je de bonusronde koopt. Let er wel op dat de bonus buy optie bij de legale goksites voor Nederlanders niet beschikbaar is. Oh ja, je kunt maximaal 20.000x de inzet winnen met dit spel!

Werking van de Santa’s Stack Gokkast

Het speelveld van Santa’s Stack bestaat uit een raster van 8×8 kerstsymbolen waarbij het cluster pays spelmechanisme wordt toegepast. Een winnende combinatie ontstaat zodra je vijf dezelfde adjacent (aangrenzende) symbolen weet te landen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot €50 per spin.

De pixel art symbolen van Santa’s Stack vertegenwoordigen alles dat met kerst te maken heeft. De groen, blauw en rood gekleurde kerstlampjes leveren het minste op, toch is een cluster van 60 dezelfde kerstlampjes goed voor een bedrag van 750x tot 1250x de inzet. Een rendier, elfje, oma en Santa zelf leveren meer op. Je kunt clusters vormen van 60+ dezelfde symbolen maar over het algemeen zul je het moeten doen met een cluster van 10 tot 30 symbolen van dezelfde soort. Als je een cluster van 60 Santa symbolen weet te vormen dan pak je 10.000x de inzet!

Secret Santa Respins

Zodra een wild symbool deel uitmaakt van een winnende combinatie wordt de Secret Santa Respins feature geactiveerd. Nu worden alle Santa’s Stack symbolen die deel uitmaakten van het winnende cluster getransformeerd naar mystery symbolen en worden op de rollen vastgehouden. Je krijgt nu een respin en als je nu een winstcombinatie waarbij de symbolen de mystery symbolen aangrenzen ontvang je wederom een respin.

Zodra je geen nieuwe winstcombinaties die de mystery symbolen aangrenzen dan worden deze getransformeerd naar hetzelfde symbool. Het is een bijzonder spannende feature waarmee je een behoorlijke prijs kunt pakken.

Free Spins Bonus

Als het lukt om drie scatters (kerstbomen) te landen dan ontvang je 5 gratis spins. Elke extra scatter levert een extra gratis spins op. Tijdens de bonus is er ook een vermenigvuldiger actief. Na de eerste gratis spin draaibeurt worden er extra wilds die progressief oplopen aan het spel toegevoegd. Zodoende kun je eenvoudiger de Secret Santa Respins feature activeren. Het aantal wilds start dus met +1 wild en loopt na elke draai met +1 wild op.

Als je tijdens de Santa’s Stack bonusronde extra scatters draait dan ontvang je of een extra draaibeurt of de multiplier wordt met +1 verhoogd. Er is ook een optie om de bonusronde te kopen voor 100x de inzet. Helaas kun je daar geen gebruik van maken zodra je voor geld speelt bij een Nederlandse goksite.

Wat is onze beoordeling van de Santa’s Stack Gokkast?

Relax Gaming heeft met Santa’s Stack een unieke kerst gokkast weten te produceren. Tijdens het spelen krijg je ondanks de arcade stijl toch het gevoel dat het kerstmis is. Er zijn niet bijzonder veel extra features maar de Secret Santa Respins en de gratis spins bonus zijn bijzonder spannend. Wij hebben genoten tijdens het testen van dit slot en hopen dat jij dat ook doet.

Dit spel wordt in december aan onze lijst met top 10 kerst slots toegevoegd. Wat ons betreft is de ultieme kerst slot nog steeds Secret Santa van NetEnt. De komende weken plaatsen wij in ieder geval nog een aantal leuke slots waar je tijdens de feestdagen van kunt genieten.

Pluspunten
  • Cluster Pays spelmechanisme
  • Je kunt winnende clusters van 60+ dezelfde symbolen landen
  • Secret Santa Respins feature
  • Leuke bonusronde met extra wilds en een vermenigvuldiger
Minpunten
  • Wees voorzichtig met inzetten want het kan hard gaan bij dit spel
© Copyright 2023 Gokkasten Stip