Reel Strike
2.0/5

Reel Strike


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Reel Strike

Reel Strike is een Microgaming videoslot dat je kunt spelen voor geld bij een online casino. Je kunt aan Reel Strike zien dat het tot een van de oudere Microgaming slots behoort want dit spel is als sinds 2004 te spelen. Gelukkig heeft Microgaming er nu wel voor gezorgt dat je nu ook via een smartphone of tablet kunt spelen.

Het spel staat in het teken van het sportvissen wat duidelijk herkenbaar is aan de symbolen op de rollen. Toch kun je flink winnen met dit slot want een uitbetaling van 60.000x de inzet is zo gek nog niet.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 94,96% beneden de norm en de variantie is hoog. Wat dat betreft adviseren wij je om een andere slot voor geld te spelen. Geniet hier gratis van Reel Strike waarmee je een potje kunt dobberen op zee.

Hoe werkt de Reel Strike Gokkast?

Dit spel heeft vijf rollen, drie rijen en vijftien winlijnen die standaard actief zijn

Verder heeft dit spel een scatter en wild symbool voor free spins en extra winsten en is er nog een leuke bonus feature. Kortom een leuk spel van MicroGaming en dus te spelen bij verschillende goksites.

Dit spel kent een uitbetaling van winlijnen van links naar rechts zowel als rechts naar links. Dat noemen we dus een win both ways formaat.

De speciale symbolen zijn ook duidelijk te herkennen, zo is het bonussymbool de schroef van een vissersboot, het wildsymbool is een vishengelmolen en de scatter is een vis aan de lijn en dan is er nog het Reel Strike scatter symbool.

Free spins bonus

De Reel Strike scatter kan leuke winsten opleveren en in elk geval gratis spins.Je hebt er wel vijf stuks van nodig waarmee je tot zeven gratis spins wint gekoppeld aan een multiplier van 6x. Vijf scatters levert in elk geval een uitbetaling van 50x de inzetlijn op. Helaas kun je tijdens de bonus geen extra spins winnen.

Het wildsymbool vervangt alle andere symbolen en telt ook als bonussymbool waarmee het bonusspel geactiveerd kan worden. Kortom, voldoende te beleven met dit Microgaming spel speciaal bestemd voor de sportvissers onder u.

Wat vinden wij van de Reel Strike Slot?

Voor een van de oude Microgaming gokkasten is Reel Strike zo gek nog niet. Het blijft een leuk spel met een hoge winstpotentie. De doelstelling is om het bonusspel te bereiken waar de winst dankzij de 6x vermenigvuldiger flink op kan lopen. Het is jammer dat je alleen hoge uitbetalingen tijdens het bonusspel kunt winnen. Op visueel vlak is dit slot hartstikke verouderd maar wat ons echt tegenstaat is de tenenkrommende lage RTP. Speel je liever één van de nieuwe slots dan kunnen wij Stallion Strike van Playtech aanbevelen

Pluspunten
  • Een leuk thema geschikt voor zeevissers
  • Een spannende bonusronde met hoge winstpotentie
  • Geschikt voor low limit spelers
Minpunten
  • De RTP is dik onder het gemiddelde
  • Het draait teveel om het bonusspel
© Copyright 2023 Gokkasten Stip