Stallion Strike
3.0/5

Stallion Strike


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Stallion Strike

Stallion Strike is één van de nieuwe online gokkasten geproduceerd door Playtech. Dit is de eerste gokkast dat gebruik maakt van het nieuwe Power Zones mechanisme waarmee symbolen opgeladen worden en omringt zijn door een blauwe gloed. Je kunt meer over de Power Zones feature ontdekken verderop in onze review.

Het thema betreft dieren die in Noord Amerika voorkomen waarbij de hengst een belangrijke rol speelt. Playtech is de laatste tijd lucratieve slots aan het ontwikkelen waarmee spelers vette winsten kunnen pakken, zo kun je met het spel Book of Kings al een bedrag van 15.000x de inzet winnen en met Stallion Strike kun je zelfs 26.900x de inzet winnen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,27% en de volatiliteit is hoog.

Hoe werkt de Stallion Strike Slot?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen, zes rijen met 15.625 ways to win. Voor geld gokken kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai en met de potentie van een maximale uitbetaling van 26.900x de inzet is het verstandig om zo hoog mogelijk in te zetten indien jouw speelbudget dat toelaat.

Winnende combinaties ontstaan al als je drie dezelfde symbolen weet te landen. Wat symbolen betreft hebben de dieren de hoogste waarde waarbij de hengst goed is voor een bedrag van 200 munten als je er zes van weet te landen.

De uilen en arenden zijn goed voor een bedrag van 32 munten als je er zes van dezelfde soort draait. De speelkaarten A, K, Q, J, 10 en 9 leveren iets minder op, zes dezelfde kaartsymbolen is goed voor 16 munten.

De Power Zones

Het draait bij Stallion Strike allemaal om de Power Zones en die werken als volgt.

Zodra je een opgeladen symbool weet te landen dan wordt er een Power Zone gevormd die symbolen zowel horizontaal als verticaal met elkaar verbindt.

Als een Power Zone eenmaal gevormd is en het lukt je om hierin nogmaals een opgeladen symbool te krijgen dan wordt de cluster van de Power Zone hetzelfde symbool waardoor je sneller winnende combinatie kunt vormen.

Zodra je een winstcombinatie pakt met een Power Zone dan wordt het verwijderd totdat je wederom een opgeladen symbool draait.

De free spins bonus

De gouden hoefijzers zijn de scatters en je hebt er minstens drie van nodig om aan de free spins bonus te beginnen.

De staffel aan spins is als volgt;

  • drie scatters: je krijgt 12 free spins
  • vier scatters: je krijgt 18 free spins
  • vijf scatters: je krijgt 25 free spins
  • zes scatters: je krijgt 50 free spins

Je kunt optioneel ook de free spins bonus kopen vanaf 52,5x de inzet tot maximaal 500x de inzet afhankelijk van hoeveel free spins je wilt kopen.

Je kunt ook de gok feature gebruiken voor 210x de inzet waarmee je een vast bedrag betaald en een van de vier gratis spins staffels krijgt toegekend.

De hoefijzers creëren ook Power Zones en deze blijven staan tot aan het einde van de bonus. Tot slot krijg je aan het einde van de bonus nog een Mega Spin waarbij alle Power Zones hetzelfde symbool bevatten.

Wat vinden wij van de Stallion Strike Gokkast?

Dankzij de Power Zones kun je met Stallion Strike de nodige spannende momenten beleven. Op visueel vlak is dit Playtech slot niet heel bijzonder maar met een gloednieuwe feature is het zeker de moeite waard om dit spel uit te proberen.

Vooral tijdens de gratis spins bonus is de winstpotentie enorm en is het dus mogelijk om een bedrag van 26.900x de inzet te winnen.

De optie om een bonusronde te kopen is ook prima alleen kan dit wel een enorm bedrag kosten, let dus goed op met welke inzetstaffel je speelt als je de bonus koopt want bij een maximale inzet van 100 euro en de maximale bonus van 500x de inzet ben je een bedrag van 50.000 euro kwijt.

Speel de Stallion Strike gokkast hier eerst gratis voordat je het besluit neemt om voor geld te gokken.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip