Reel Rush 2
4.0/5

Reel Rush 2


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Reel Rush 2

Reel Rush 2 is een geslaagde opvolger van Reel Rush dat door NetEnt in 2013 werd uitgebracht. Grafisch ziet het er allemaal een beetje hetzelfde uit maar er is wel een en ander verbeterd en toegevoegd.

Het aantal extra features is in elk geval flink opgeschroefd waardoor je nu op acht verschillende manieren extraatjes kunt pakken. Qua thema lijkt dit slot sterk op Nintendo’s Super Mario of Candy Crush ontwikkeld door King dat in 2015 door Blizzard werd overgenomen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 95.53% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in.

Hoe werkt het Reel Rush 2 spel?

Als je de oorspronkelijke Reel Rush gokkast hebt gespeeld dan heb je een beter beeld hoe Reel rush 2 in elkaar zit. Er zijn echter acht extra features toegevoegd waar we het straks in deze review uitgebreid over zullen hebben.

Je kunt natuurlijk ook op GokkastenStip.nl uitgebreid gratis genieten van het demospel! Het speelveld is opgedeeld in 5 rollen met rijen van 1, 3, 5, 3, 1 in de basis met 45 manieren om te winnen.

De doelstelling is om het gehele speelveld vrij te spelen zodat je de maximale winstpotentie bereikt met 3.125 manieren om te winnen en als klap op de vuurpijl de free spins bonus. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 40 euro per draai.

De premium symbolen zijn de fruitsymbolen in blokvorm waarmee je 20 tot maximaal 200 munten per draai kunt winnen als je vijf dezelfde als winnende combinatie draait.

De lage symbolen bestaan uit allerlei snoepgoed waarmee je een uitbetaling van 10 tot 12 munten krijgt bij 5 dezelfde. Dan zijn er nog wild symbolen die alle andere symbolen vervangen.

Acht verschillende random features

De eerste Reel Rush Gokkast was leuk maar had een gebrek aan extra features en dat is wat Reel Rush 2 nu juist zo leuk maakt. Er zijn acht verschillende features die we hieronder beknopt weergeven;

 • Block Breaker: twee tot vier blokken worden ontgrendeld waardoor het aantal ways to wins wordt opgeschroefd naar 405 of 1125
 • Second Chance: Als je geen winnende combinatie hebt gedraaid krijg je via dit symbool een tweede kans via een re-spin
 • Random Wilds: 1 tot 3 random wilds worden aan de rollen toegevoegd
 • Symbol Multiplier: Dit is een vermenigvuldiger van 5x tot 20x de inzet
 • Symbol Upgrade: Het symbool wordt opgewaardeerd naar een symbool met een hogere uitbetaling
 • Extra Super Tokens: Drie tot vijftien extra super token worden aan de token meter toegevoegd
 • Extra Free Spins: Er wordt een extra spin toegekend
 • Multiplier Boost: De progressieve mutliplier wordt met 1x opgeschroefd

Je kunt maximaal drie features per draaibeurt krijgen.

Reel Rush 2 Super Tokens en Re-spins

Na elke winnende combinatie spaar je tokens op die je kunt volgen via de Super Token meter aan de linkerkant. De Tokens worden gebruikt tijdens de free spins bonusronde en als je 2.000 tokens hebt opgespaard dan is de meter vol en speel je automatisch de free spins bonus.

De re-spin feature wordt na elke winnende draai toegepast en hiermee worden de rollen ontgrendeld en wordt het aantal manieren om te winnen opgeschroefd.

 • Eerste re-spin: 135 ways to win
 • Tweede re-spin: 405 ways to win
 • Derde re-spin: 675 ways to win
 • Vierde re-spin: 1125 ways to win
 • Vijfde re-spin: 1875 ways to win

De free spins & super free spins bonus

Zodra je het gehele speelveld hebt ontgrendeld of de Super Meter hebt gevuld met tokens dan gaat de free spins bonus van start. Je kunt ook tokens kopen om de super free spins te ontgrendelen waarbij er een multiplier meter wordt toegevoegd.

Tijdens de gratis draaibeurten zijn er 3.125 manieren om te winnen! Ons advies is om te proberen om de Super Free Spins te behalen door extra tokens te kopen want daarmee verhoog je jouw kansen op een grote prijs.

Eindoordeel van de Reel Rush 2 Video Slot

Zodra je Reel Rush 2 een minuut of 10 speelt zul je ontdekken dat dit een super leuk slot is om te spelen. De random features in de basis zorgen voor de nodige verrassingen en als het lukt om de free spins vrij te spelen dan wordt het echt spannend!

Wij kunnen je aanbevelen om eerst het gratis demospel voordat je voor geld gaat gokken.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip