Reel Rush
4.0/5

Reel Rush


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Reel Rush

Reel Rush is wel een heel bijzondere videoslot want bij dit spel zijn er standaard symbolen gedeactiveerd. zowel het wild symbool als de re-spin functie kunnen gigantische winsten opleveren. Dit spel is al sinds 2013 te spelen en ziet er grafisch gezien nog steeds prima uit.

Met de re-spins worden de extra symbolen geactiveerd en kunnen er enorme prijzenvallen. Het wild symbool vervangt alle andere symbolen als dit tot winst leidt.

Al met al is Reel Rush een apart spel om te spelen en voor liefhebbers van slots zeker een must om op te spelen. Het  theoretische uitbetalingspercentage is met 97% bovengemiddeld voor een NetEnt slot en de variantie schommelt tussen medium en hoog in. Speel je liever een modernere Rush slot dan kun je Neon Rush Splitz van Yggdrasil proberen.

Reel Rush spelen

Reel Rush heeft geen winlijnen maar er zijn maar liefst 3125 manieren om te winnen tijdens de free spins bonus.

Er is een wild symbool aanwezig en een re-spins functie waardoor je na het halen van een winnende combinatie 1 tot maximaal 5 re-spins kunt krijgen. Inzetten kan vanaf €0,50 tot maximaal €100 per draai. De maximale prijs is 962.4x de inzet, een behoorlijk bedrag als je met de hoogste staffel speelt.

introductie uitleg

De re-spin staffel is als volgt:

  • In de basis: 36 ways to win
  • Eerste re-spin: 135 ways to win
  • Tweede re-spin: 405 ways to win
  • Derde re-spin: 675 ways to win
  • Vierde re-spin: 1125 ways to win
  • Vijfde re-spin: 1875 ways to win

Met dit spel kun je met een draai aan de rollen tot wel 480.000 munten verdienen en dat is echt een enorm geldbedrag. Het wild symbool komt op de rollen 2, 3 en 4 voor en vervangt alle andere symbolen.

reel rush slot

Free spins bonus met 3125 ways to win

Het doel is om de gratis spins bonus te bereiken want dat levert het meeste op.

Mocht het je lukken om een winnende combinatie na de vijfde re-spin te behalen dan krijg je acht free spins toegekend. Tijdens de free spins zijn er 3125 manieren om te winnen dus de kans op winst is tijdens de free spins groot.

Door de wilds en stacked symbolen maak je tijdens deze bonus grote kans op een mooie uitbetaling!

Wat vinden wij van de Reel Rush Gokkast?

Het spelen van de Reel Rush gokkast kan frustrerend doordat je soms net de free spins bonus misloopt maar als het lukt om die acht gratis spins te pakken dan kan het qua uitbetalingen hard gaan.

Wij hebben tijdens het spelen van de demo genoten van dit spel maar dat komt omdat we de bonus vrij konden spelen. Als je een liefhebber bent van NetEnt slots dan kunnen wij je ook Dead or Alive aanbevelen.

Wil je Reel Rush voor geld spelen? Wij willen je adviseren om een bij een legale kansspelaanbieder te spelen. Een goksite met een kansspellicentie van de KSA biedt meer zekerheid en je kunt er gerust met iDEAL storten.

Pluspunten
  • Een leuk fruitig thema
  • Uniek spelverloop
  • Een bovengemiddelde uitbetalingspercentage
Minpunten
  • De maximale uitbetaling is redelijk maar verre van goed
© Copyright 2023 Gokkasten Stip