Reactoonz
5.0/5

Reactoonz


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Reactoonz

Reactoonz is een van de eerste grid slots dat is ontwikkeld door Play’N Go. Via de Gargantoon kun je extra features ontgrendelen. Hoewel dit spel al sinds 2017 te spelen is bij online casino’s vonden wij het de moeite waard om Reactoonz alsnog aan GokkastenStip toe te voegen. Het is immers nog steeds een van de leukste gokkasten met het Cluster Pays mechanisme dat je kunt spelen.

Ons advies is om dit spel eerst even gratis te spelen totdat je door hebt wat er allemaal gaande is want er gebeurt zoveel dat het een beetje hectisch lijkt.

Reactoonz is de opvolger van de Energoonz gokkast en het thema bevat vreemde ruimtewezens die jouw rijkelijk kunnen belonen. Het theoretische uitkeringspercentage is 96,51% en de variantie is lekker hoog. De maximale winst met een enkele draai is 4.750x de inzet.

Hoe werkt de Reactoonz Gokkast?

Het speelveld van Reactoonz bestaat uit een een grid met 7×7 symbolen dat gebruik maakt van het Cluster Pays mechanisme.

Symbolen van winstcombinaties (een cluster van vijf dezelfde symbolen) verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe waardoor er cascades aan winnende combinaties kunnen ontstaan.

reactoonz gokkast

Voor geld gokken kan via de gebruikelijke inzetstaffels zoals we van Play ‘N Go gewend zijn met 20 eurocent tot maximaal 100 euro per spin. De premium symbolen bestaan uit vier gekleurde buitenaardse wezens waarmee je bij een cluster van vijftien stuks een uitbetaling pakt vanaf 75x tot 750x de inzet.

Vier gekleurde wezens met één oog leveren wat minder op, bij vijftien stuks pak je een bedrag van 3x tot 10x de inzet. Na elke draaibeurt dat geen winnende combinatie oplevert bestaat de kans dat Gargantoon vier tot acht wilds op het speelveld plaatst.

Extra winst met Giantoonz en Fluctuation

Zodra je vier dezelfde symbolen in blokformaat op de rollen krijgt dan wordt de Giantoonz feature geactiveerd. Alle winst wordt nu verdubbeld en er wordt een wezen met één oog geselecteerd.

Als een van de geselecteerde symbolen deel uitmaken van een winstcombinatie dan worden er twee wilds achtergelaten.

Quantum Leap Features met Gargantoon

Het grote witte buitenaards wezen met drie ogen is Gargantoon en na elke winnende combinatie wordt de meter gevuld waarna één van de vier Quantom features wordt ontgrendeld. Om de meter te vullen zul je met winstcombinaties met in totaal vijfentwintig symbolen moeten maken.

Lukt het om meerdere Quantum features te pakken dan worden deze in de wachtrij geplaatst en worden ze toegekend zodra je geen extra winstcombinaties meer draait.

De quantum features zijn als volgt;

  • Implosion: Drie tot zes symbolen worden tot wild getransformeerd terwijl de omringende symbolen worden verwijderd.
  • Incision: Een wildsymbool wordt gecentreerd en er worden twee diagonale lijnen gevormd met dezelfde symbolen.
  • Demolition: Alle lage symbolen worden van het speelveld geveegd.
  • Alteration: Er wordt een willekeurig symbool met een lage waarde geselecteerd waarna alle symbolen van dit soort worden veranderd.
gargantoon

Als het lukt om vijf meters te vullen dan komt de Gargantoon feature in actie. Nu wordt er een 3×3 Gargantoon wild op de rollen geplaatst en na elke draai wordt dit wild opgesplitst zodat de tweede draai twee maal een 2×2 wild oplevert en de derde draai een 9×1 wilds.

Wat vinden wij van de Reactoonz Gokkast?

Als je al enkele jaren online slots speelt dan heb je Reactoonz waarschijnlijk al volop gespeeld. Toch is het de moeite waard om opnieuw dit spel te spelen en vooral nieuwe spelers die dit spel nog niet kennen zullen veel plezier beleven aan Reactoonz.

Lijkt het allemaal te ingewikkeld dan kun je optioneel Microgaming’s Banana Oddysey spelen maar ons advies is om Reactoonz even de kans te geven want het valt allemaal reuze mee en dit spel is echt geweldig. Probeer Reactoonz lekker gratis op onze website of maak een account aan bij een legale online goksite.

Pluspunten
  • Super leuk thema
  • Cluster Pays spelmechanisme
  • Volop extra features
  • Win tot 4.750x de inzet met één spin
Minpunten
  • Het is niet eenvoudig om de Gargantoon feature te ontgrendelen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip