Raptor DoubleMax
4.0/5

Raptor DoubleMax


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Raptor DoubleMax

Met Raptor DoubleMax neemt Yggdrasil je mee terug naar de prehistorie waar de dinosaurussen heer en meester zijn. Zoals we gewend zijn van deze slots provider ziet ook dit spel er op grafisch vlak er piekfijn uit. Het thema heeft wat weg van Jurassic World Raptor Riches maar qua spelverloop is dit een compleet ander slot. Vooral de oplopende vermenigvuldiger tijdens de gratis spins bonus is bijzonder. Dit spel is in augustus 2021 uitgebracht en is inmiddels te spelen bij vrijwel alle legale goksites.

Wat het spelmechanisme betreft wordt er gebruik gemaakt van de Dropdown Feature. Het lijkt een beetje op Cluster Pays maar in plaats van het vervangen van alle symbolen wordt er ook een wild toegevoegd. Via de Golden Bet Feature maak je meer kans op de bonusronde. De gratis spins bonus lijkt veel op het basisspel maar de multiplier wordt hier niet gereset.

Het uitbetalingspercentage is met 96,01% acceptabel. De volatiliteit is hoog en de maximale uitbetaling met een enkele draaibeurt bedraagt 20.000x de inzet.

Werking van de Raptor DoubleMax Gokkast

Het speelvlak van Raptor DoubleMax bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 25 vaste lijnen. Op de achtergrond krijg je een prehistorisch jungle met fluorescerende bloemen te zien. Voor geld spelen kan vanaf €0,20 tot maximaal €60 per spin. Winstcombinaties onstaan zodra je drie dezelfde symbolen op één van de vaste lijnen weet te landen. Symbolen van de winstcombinatie verdwijnen en maken plaats voor nieuwe symbolen en een wild symbool. Bovendien is er een vermenigvuldiger dat na elke winstcombinatie wordt verdubbeld.

De symbolen met een lage waarde bestaan uit kaartsymbolen. Een combinatie van vijf van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling van 1,2x de inzet. Vier dinosaurussen tellen als premium symbolen. Draai er hier vijf van voor een bedrag van 2x tot 5x de inzet.

De wild symbolen spelen een belangrijke rol en kunnen tijdens het basisspel op elke rol voorkomen. Bovendien wordt er na elke winnende combinatie een wild toegevoegd.

Dropdown Feature

Zoals al omschreven zorgt de dropdown feature van Raptor DoubleMax ervoor dat symbolen van winstcombinaties worden verwijderd waarna er nieuwe symbolen voor in de plaats komen. Een van de symbolen wordt vervangen door een wild maar dat is niet alles. Cascades aan lijnwinsten zorgen er namelijk voor dat de algemene vermenigvuldiger wordt verdubbeld. Het is een vergelijkbare feature als dat je van het bonusspel van verschillende megaways gokkasten gewend bent.

Gratis Spins Bonus

Zodra je drie scatters weet te landen dan kun je aan het gratis spins bonusspel beginnen. Je krijgt nu minimaal 7 free spins tot maximaal 13 gratis spins. Optioneel kun je een gokje wagen om het aantal spins te verhogen maar let hierbij op want als je verliest dan verlies je alle spins. De bonusronde verloopt vrijwel hetzelfde als het basisspel maar er is één groot verschil. Het verdubbelen van de vermenigvuldiger wordt niet gereset waardoor je aan het einde van de bonusronde torenhoge winsten kunt pakken.

Golden Bet of de Bonus Kopen

Voor een extra inzet van 25% kun je de Golden Bet feature activeren. Hiermee maak je meer kans om de bonusronde te bereiken. Waar mogelijk kunnen spelers ook de bonusronde kopen, dit kost dan 100x de inzet. Ons advies is om in elk geval de Golden Bet feature te gebruiken. Dat kost niet al teveel en als je hiermee het bonusspel niet bereikt kun je de feature altijd weer uitschakelen.

Wat vinden wij van de Raptor DoubleMax Slot?

Met Raptor DoubleMax kun je niet alleen qua beeld en geluid genieten want de verdubbelende multiplier maakt zowel het basisspel als de gratis spins bonus bijzonder spannend. Oplopende vermenigvuldigers tijdens een basisspel zijn we al gewend. Zo hebben we onlangs het nieuwe slot Crystal Cavern Megaways van Pragamtic Play getest. Het is echter uitzonderlijk dat de multiplier elke keer verdubbeld. Verder lijkt het op een reguliere cluster pays slot waarbij een enkel symbool wordt vervangen door een wild.

De free spins bonus lijkt niet heel bijzonder maar is dat wel. De vermenigvuldiger blijft staan waardoor je tijdens de laatste paar draaibeurten echt vet kunt winnen. Probeer hier vrijblijvend het gratis demospel maar uit of speel dit spel voor geld bij onze nieuwe partner Bet365.

Pluspunten
  • Dropdown feature waarmee een multiplier verdubbeld tijdens het basisspel
  • Je kunt achtereenvolgend winnende cascades landen
  • Een gratis spins bonus waarbij de multiplier blijft staan
  • Winstpotentie van 20.000x de inzet
Minpunten
  • Wij hebben niets aan te merken op dit spel
© Copyright 2023 Gokkasten Stip