Jurassic World Raptor Riches
4.0/5

Jurassic World Raptor Riches


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jurassic World Raptor Riches

Microgaming heeft al verschillende varianten van dit dinosaurus pretpark uitgebracht. Denk bijvoorbeeld maar aan Jurassic Park en Jurassic World. Ditmaal hebben zij in samenwerking met Fortune Factories Studio’s Jurassic World Raptor Riches geproduceerd. Een moderne versie met leuke features en fantastisch beeld en geluid.

Wat extra features aangaat is er een optionele win booster, zijn er verschillende vaste jackpots en zijn er respins. Er is ook nog een gratis spins bonusronde waarbij de uitkomst van een rad de hoeveelheid spins bepaalt. Wat symbolen betreft zie je behalve dinosaurussen ook alle bekende acteurs uit de spannende speelfilm Jurassic World op de rollen verschijnen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96% en de volatiliteit is hoog. De maximale winst met een enkele draai is 2.500x de inzet zonder en 5.000x de inzet met de multiplier trail. Lees snel verder om meer over dit spel te ontdekken of speel gelijk het gratis demospel.

Werking van Jurassic World Raptor Riches

Jurassic World Raptor Riches heeft een speelveld met vijf rollen, drie rijen en 20 vaste lijnen. Links van het speelveld zie je een rad met verschillende jackpots waar we straks verder op ingaan. Inzetten kan vanaf €0,30 tot maximaal €150 per draai.

jurassic world raptor riches

De symbolen van Jurassic World Raptor Riches bestaan uit emblemen van een dinosaurus en de welbekende personages uit de speelfilm. De emblemen leveren het minste op, draai er hier vijf van voor een bedrag van 2x tot 3x de inzet. Drie afbeeldingen van een dinosaurus hebben een medium waarde. Hiermee pak je bij vijf stuks een bedrag van 5x tot 7x de inzet.

Dr Wu, Ian Malcolm, Claire Dearing en Owen Grady zijn het meeste waard. Draai er hier vijf van voor een uitbetaling van 10x tot 20x de inzet. Behalve een reguliere wild zijn er ook stacked (gestapelde) Indoraptor wilds. Beide wilds kunnen reguliere symbolen vervangen om een winstcombinatie te vormen. Vijf wilds zijn 20x de inzet waard.

Win Booster

Rechtsonder zie je de Win Booster knop. Hiermee kun je voor 1,5x de inzet de Multiplier Trail verhogen. Bovendien heeft de win booster invloed op de stand van de vaste jackpot prijzen. Ons advies is om deze optie te activeren maar als je speelbudget dat niet toelaat dan is het beter om dat niet te doen.

Respin Feature

Let op het Indoraptor wildsymbool want dit is een gestapelde wild en als het een gehele rol in beslag neemt wordt de respin feature geactiveerd. Dit symbool komt alleen voor op de rollen 2 tot en met 5. Zodra de respins actief zijn verschuift de Indoraptor een plekje naar links op.

Tijdens de respins is de Multiplier Trail actief. De vermenigvuldiger wordt na elke respin met x1 verhoogt. De vermenigvuldigers lopen op vanaf x1 naar x5. Als je de win booster hebt geactiveerd dan kun je maximaal een x10 multiplier pakken.

Gratis Spins van Jurassic World Raptor Riches

Als je drie scatters (vulkaan symbool) op de rollen 2, 3 en 5 weet te landen dan gaat de gratis spins bonus van start. Je krijgt nu eerst een draai aan het rad om te bepalen hoeveel spins je krijgt. Met een beetje pech zijn dat er 8 en met een beetje geluk zijn dat er 20.

De multiplier trail wordt nu verhoogt waarbij de maximale multiplier 10x zonder tot 20x met de win booster wordt. Bovendien heeft het Indoraptor symbool nu een nudge feature. Als je dit symbool deels in zicht weet te landen kan het met nudges een complete rol bedekken waardoor de respin feature wordt geactiveerd.

Jackpots

Tot slot zijn er nog vijf vaste jackpots dat je kunt winnen. Ook hier heeft de win booster invloed op de jackpot stand. Met het symbool van een mug in barnsteen kun je het jackpot spel activeren. Deze symbolen worden aan reguliere symbolen toegevoegd en je spaart ze op totdat je het jackpot spel kunt spelen. Je geeft nu een slinger aan het rad waarna één van de vijf jackpots wordt uitgekeerd. Je wint hiermee minimaal 15x de inzet (mini jackpot) tot maximaal 2.500x de inzet voor de APEX jackpot. Als je de win booster hebt geactiveerd dan kun je maximaal 5.000x de inzet winnen.

Wat is onze beoordeling van Jurassic World Raptor Riches?

Waarschijnlijk wil Microgaming met Jurassic World Raptor Riches doorborduren op het eerdere success van Jurassic Park. Op grafisch vlak is dat ons inziens wel gelukt. Ook wat extra features betreft hebben zij ervoor gezorgd dat spelers zich niet snel zullen vervelen. De vaste jackpots zorgen voor de hoogste uitbetaling en ergens valt dat een beetje tegen. Je bent afhankelijk van de inzetstaffel en of je de win booster hebt geactiveerd.

Speel je liever een jackpot gokkast met hogere jackpot standen? Wij kunnen je Bonanza Megapays aanbevelen, een spel van Big Time Gaming dat is gekoppeld aan het megaways spelmechanisme.

Pluspunten
  • Een win booster feature voor extra prijzen en hogere jackpots
  • Respin feature dankzij Indoraptor Wilds
  • Een oplopende vermenigvuldiger tijdens respins
  • Vijf vaste jackpots
  • Gratis spins met nudges en hogere multipliers
Minpunten
  • De maximale uitbetaling had iets hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip