Psycho Slot
4.0/5

Psycho Slot


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Psycho Slot

Deze keer heeft Universal Studio’s gekozen voor een samenwerking met Nextgen Gaming voor het ontwikkelen van deze Psycho videoslot. Voor liefhebbers van horrorfilms is dit toch wel het spel om te spelen want het komt niet vaak voor dat je jezelf in de Bates Motel kunt wanen.

Psycho is een horrorfilm uit de jaren zestig dat werd geregisseerd door Alfred Hitchcock. De hoofdrolspeler was Norman Bates, een rol dat Anthony Perkins op zich nam.

Het speelt zich allemaal af in het Bates Motel waar de verwarde Norman Bates de gastheer is. Het Psycho videoslot gaat van start met een introductie film waarbij je s’ nachts door de regen in een auto afreist naar het hotel. Eenmaal aangekomen kun je inchecken in het Bates Motel en aan de slag met het videoslot.

Hoe speel je het Psycho slot?

Zodra het spel wordt opgestart zul je zien dat je het om een standaard slot gaat met vijf rollen, drie rijen met vijfentwintig te activeren lijnen.

Winnende combinaties kunnen van links naar rechts worden gevormd en dankzij het griezelige achtergronddeuntje lijkt het alsof je echt in het Bates hotel aanwezig bent.

Om Psycho voor geld te spelen is het nodig om bij een Nextgen casino te spelen.. Spannend wordt het vanwege het wild symbool dat alle andere symbolen kan vervangen en tot wel 20 keer de winst kan vermenigvuldigen.

De scatter kun je snel herkennen want dat is het symbool van het Bates hotel. Dit symbool levert gratis spins op maar kan ook voor de speciale free games ronde zorgen.

Free games feature

De free games feature wordt geactiveerd zodra je drie of meer scatters op een winnende lijn hebt.

Je kunt 10,15 of zelfs 20 gratis speelrondes winnen en tijdens de gratis draaibeurten kunnen de wildsymbolen de winst tot maximaal 40 keer vermenigvuldigen.

De winst tijdens de free spins beurten wordt bepaald aan de hand van jouw inzet op het moment dat de free games feature van start gaat.

Wat vinden wij van de Psycho Gokkast?

Dit spel staat niet voor niets tussen onze favoriete Halloween gokkasten want je zal jezelf tijdens het spelen niet snel vervelen. Het thema is perfect uitgevoerd en door alle features zorgt elk spin aan de rollen voor een spannend moment.

Vooral fans van horror films zullen de Psycho gokkast kunnen waarderen. Wij hebben in ieder geval voldoende speelplezier beleeft tijdens het spelen van het demospel. Als je een fan bent van de horror genre dan kunnen wij je ook Paranormal Activity van iSoftBet aanbevelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip