Paranormal Activity
4.0/5

Paranormal Activity

Home » Paranormal Activity

Een van de nieuwe branded slots van iSoftBet is Paranormal Activity. Dit is een video slot met een griezelig goed thema en horror fans zullen dit spel fantastisch vinden.

Niet alleen het thema is goed maar ook de slot zelf biedt voldoende mogelijkheden want behalve de 243 manieren om te winnen zijn er ook verschillende bonusrondes te spelen.

Een eng gevoel krijg je niet alleen door de symbolen maar ook doordat er een ruis in beeld wordt gebracht terwijl je de rollen laat spinnen. Inzetten op deze gokkast kan al vanaf €0,30 tot maximaal €30 per beurt en dankzij het bonus, scatter en wild symbool zijn er voldoende extra prijzen te winnen.

Om Paranormal Activity te spelen moet je wel een beetje van de horror genre houden want de symbolen komen overeen met de film van Paramount Pictures uit 2007.

De Paranormal Activity Gokkast Spelen

Er zijn dus 243 manieren om te winnen en de hoogste prijs dat je in één keer kunt winnen is 120,000 munten. De belangrijkste symbolen zijn het bonus, wild en scatter symbool zoals je hieronder aantreft.

paranormal activity symbolen

Met drie bonus symbolen kun je aan het wiel draaien en maak je kans op een van de vier bonussen of een cash prijs.

Het wild symbool vervangt alle symbolen behalve de scatter en het bonus symbool zodat je extra winnende combinaties kunt vormen. De scatter is kan de winst doen oplopen want met drie scatters wordt de lijnwinst met 3, 10 of zelfs 25 keer vermenigvuldigd.

tijdens het basisspel maak je kans op de Paranormal Activity Functie waarbij er griezelige handen op het scherm verschijnen en worden er vijf extra wild symbolen op het scherm geplakt, de wilds blijven staan zodat het zeer eenvoudig is om zo een winnende combinatie te draaien.

De bonus rondes van Paranormal Activity

Behalve een cash prijs kun je tijdens de bonus ronde een van de volgende bonussen winnen;

  • Paranormal Free Spins – De rollen blijven draaien totdat je vijf winnende combinaties gekoppeld aan een vermenigvuldiger van 1x tot max 5x de lijnwinst
  • Possessed Free Spins – Enkele rollen zijn bezeten geraakt waardoor er stacked wilds voorkomen, je krijgt hierbij tien gratis spins toegekend
  • Demon Free Spins – 15 gratis spins met extra wild symbolen