Polar Paws
4.0/5

Polar Paws


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Polar Paws

Quickspin had tot op heden nog geen videoslot met een kerstthema ontwikkeld en heeft in december 2019 Polar Paws op de markt gebracht. Op visueel vlak zul je kunnen genieten en het speelmechanisme is een kloon van het populaire slot Goldilocks dat Quickpin in 2012 uitbracht.

Qua thema gaat het over snoezige poolberen in een ijskoud landschap met sneeuw op de achtergrond. Het bijbehorende kerstdeuntje op de achtergrond in combinatie met het grafisch ontwerp zal je in elk geval in de kerststemming brengen.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,84% meer dan redelijk en de variantie is laag.

Hoe speel je de Polar Paws Video Slot?

Het speelveld van Polar Paws is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met 25 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 25 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. De vier poolberen zijn premium symbolen en zijn goed voor een uitbetaling vanaf 8x tot 10x de inzet als je vijf dezelfde weet te landen.

Een lagere waarde is toegekend aan de kaartsymbolen A, K, Q, J en 10, hiermee pak je bij vijf dezelfde een bedrag van 3x tot 4x de inzet. Er zijn twee wilds die voor extra winst kunnen zorgen;

  • Een reguliere wild: dat alle andere symbolen vervangt behalve het free spins symbool
  • Een multiplier wild: dat een vermenigvuldiger tot 4x kan opleveren

Leuke free spins bonus

De elfjes zijn de scatters en je hebt er drie van nodig om tien gratis spins in ontvangst te nemen. Bovendien ontvang je ook een uitbetaling van 3x de inzet voordat de bonusronde van start gaat.

De doelstelling is om elfjes op te sparen zodat je extra spins kunt verdienen en de poolberen wilds worden. Je kunt tijdens de bonus in totaal 13 elfjes opsparen, 3 poolbeer wilds krijgen en 4 extra spins verdienen.

Wat is onze beoordeling van de Polar Paws Gokkast?

Hoewel Polar Paws een remake is van Goldilocks is het een prachtig kerstslot om te spelen. Dankzij de hoge RTP zul je regelmatig in de prijzen vallen waardoor dit spel zeker voor beginnende spelers aan te raden is.

De maximale winst dat je tijdens de basis en het bonusspel kunt behalen is 819x de inzet. Speel je liever een gokkast met een hogere variantie en uitbetaling dan kunnen wij iSoftBet’s Raging Reindeer aanbevelen.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Ben je klaar met gratis spelen en wil je een gokje voor geld wagen? Maak een account aan bij een betrouwbare kansspelaanbieder met een licentie van de KSA.

Meestal ontvang je als nieuwe speler een lucratieve welkomstbonus. Dit kan gratis speelgeld zijn of bonus spins.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip