Phoenix Reborn
3.0/5

Phoenix Reborn


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Phoenix Reborn

Van Play’N Go zijn wij van GokkastenStip.nl inmiddels gewend dat zij online gokkasten van hoge kwaliteit ontwikkelen. Dit is goed te zien als je een gokje waagt op het nieuwe Phoenix Reborn slot waarbij de feniks in HD kwaliteit over een gehele rol uitklapt.

De Phoenix Reborn is een gokkast met een Azteken thema en heeft vijf rollen met zes rijen en 40 vaste lijnen. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,50% goed te noemen en het betreft hier een medium tot hoge variantie gokkast.

Je kunt met een enkele draai tot wel 5.000x de inzet winnen! Andere slots dat je kunt spelen met een thema gebaseerd op de Azteken zijn Gonzo’s Quest en Jungle Jim Eldorado.

Hoe werkt de Phoenix Reborn Gokkast?

Een inzetstaffel selecteren kan door een bedrag onder de rollen aan te klikken. Naast de groene play knop is er een knop om een automatisch aantal spins af te laten spelen zodat je ondertussen wat anders kan doen.

De feniks is het wild symbool en klapt uit over de gehele rol. Dit symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatter. Free spins worden geactiveerd met het scatter symbool, dit symbool is het gouden masker.

De symbolen met de hoogste waarden zijn die van de vrouwelijke en mannelijke Azteek en met twee gelijke symbolen van ieder symbool heb je al een winnende combinatie te pakken. De panter, slang en toekan zijn de symbolen met een gemiddelde waarde terwijl de kaartsymbolen in Azteek vorm de laagste waarde hebben.

De Free Spins Bonus

Zodra je 3, 4 of 5 scatters draait wordt de free spins bonus actief. Hiermee verdien je 7, 12 of 20 gratis draaibeurten en tijdens elke draai heb je gegarandeerd een wild symbool dat uitklapt over een gehele rol.

Lukt het om een 2 of meer scatters te krijgen tijdens free spins dan ontvang je 3, 7, 12 of 20 extra draaibeurten waardoor de free spins bonus behoorlijk lucratief kan zijn.

Als het je lukt om de gratis spins bonusronde te activeren kan de winst snel oplopen vanwege de uitklappende wilds en hoe eenvoudig je extra draaibeurten kunt verdienen.

Ons oordeel over de Phoenix Reborn Gokkast

Hoewel dit niet een van de beste slots is dat is ontwikkeld door Play ‘N Go is dit zeker een videoslot om te spelen. Grafisch ziet dit slot er prachtig uit en de uitklappende wilds waarbij de feniks in vuur en vlam staat is goed gedaan.

Dit slot voor geld spelen kan uitstekend bij een online goksite waar je alle nieuwe Play ‘N Go slots kunt vinden.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip