Outlaws Inc
4.0/5

Outlaws Inc


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Outlaws Inc

Neem een pas op de plaats want de Outlaws Inc motorclub komt je een bezoekje brengen. De leden van deze virtuele motorclub zijn geen mensen maar dieren. Het thema van deze gokkast speelt zich af in een donker steegje met een club van adelaars, kippen en honden als symbolen op de rollen. Als we het thema vergelijken met Hand of Anubis dan zijn de graphics van Outlaws Inc minder goed. Of de features dat goedmaken kun je ontdekken door snel verder te lezen.

Hacksaw Gaming heeft linksboven een globale multiplier toegevoegd dat door drie verschillende symbolen verhoogt kan worden. Rechts van het speelveld zie je een meter met sterren die extra spins kunnen opleveren. Tijdens het bonusspel wordt de globale vermenigvuldiger niet gereset zoals bij het basisspel. Er is ook een bonus buy optie waar je met het demospel handig gebruik van kunt maken om het bonusspel uit te testen. Bij de legale aanbieders kan je de bonusronde helaas niet meer kopen.

De RTP van Outlaws Inc is 96,23% maar let altijd even op want er zijn ook lagere staffels. De volatiliteit is vrij hoog en de maximale uitbetaling bedraagt 10.000x de inzet.

Outlaws Inc specificaties

SoftwareHacksaw Gaming
Release Datum16/06/2022
RTPStandaard 96,23% / Minimaal 88,47%
VariantieHoog
Winlijnen26
Rollen5
Rijen4
Minimale inzet€0,25
Maximale inzet€100
Maximale winst10.000x de inzet

Werking van de Outlaws Inc Gokkast

Het speelveld van Outlaws Inc bestaat uit vijf rollen, vier rijen en heeft 26 vaste lijnen. Je hebt drie dezelfde symbolen vanaf uiterst links op één van de vaste lijnen nodig om een winstcombinatie te pakken. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai. Het speelveld zelf is een beetje donker waardoor de symbolen goed opvallen.

Symbolen met een lage waarde bestaan uit wapens zoals honkbal knuppels, boksbeugels, messen en handgranaten. Vijf van dezelfde soort levert een uitbetaling van 1x tot 2x de inzet. De clubleden zijn een kip, adelaar en twee honden waarmee je maximaal 5x tot 20x de inzet pakt.

Wildsymbolen vervangen zoals gebruikelijk alle uitbetalende symbolen zodat je sneller winstcombinaties kunt maken. Vijf wilds is bovendien goed voor 20x de inzet.

Globale Vermenigvuldiger

De waarde van de globale vermenigvuldiger is linksboven te zien. Deze wordt geactiveerd zodra je een Gorilla symbool samen met paarse poema of groene orc weet te landen. Tijdens het basisspel wordt de multiplier na elke spin gereset. Als je meerdere gorilla’s draait dan worden deze met de globale multiplier vermenigvuldigt.

De poema samen met een gorilla zorgt ervoor dat de multiplier met minimaal +2 tot maximaal +100 wordt verhoogt. Het orc symbool samen met een gorilla zorgt dat de multiplier met x2 tot x20 wordt verhoogt.

Extra Spins via de Star Bar

De star bar van Outlaws Inc zie je rechts van het speelveld. Elke keer dat je een ster symbool landt wordt de star bar met 1 tot 3 sterren aangevuld. Hiermee krijg je dus 1 tot 3 extra spins waarbij de globale vermenigvuldiger tussendoor niet wordt gereset. Tijdens het bonusspel geeft de star bar aan hoeveel free spins er resteren.

Het Bonusspel

Om het bonusspel te bereiken heb je minstens drie FS symbolen nodig. Hiermee worden er sterren aan de star bar toegevoegd. Het aantal sterren/spins dat je krijgt is afhankelijk van het aantal FS symbolen. Dat zijn er minstens drie met drie sterren tot maximaal 5 met vijf sterren. De globale multiplier waarmee je aan de bonusronde begint is 1x met drie, 5x met vier en 10x met vijf sterren.

Tijdens het bonusspel worden er twee symbolen toegevoegd, dat zijn;

  • Star Box: hiermee krijg je star badges of empty stars. De Star Badges zorgen ervoor dat de star bar wordt aangevuld terwijl empty start de star bar groter maken.
  • Smile Box: met de smile box ontvang je een poema, orc of gorilla symbool zodat je sneller de globale multiplier kunt verhogen.

Conclusie

Outlaws Inc is een spannende videoslot maar de features zijn iets minder goed dan dat we van Hacksaw Gaming gewend zijn. De globale vermenigvuldiger en de star bar features helpen je goed op weg tijdens het basisspel. De bonusronde is echt spannend en wij adviseren je dan ook om tijdens het demospel de bonuskoop optie te gebruiken.

Speel je liever een slot met een diervriendelijk thema dat meer opbeurend is? Wij kunnen je Disco Dawgs van Light & Wonder aanbevelen.

Pluspunten
  • Verdien extra spins met ster symbolen
  • Feature waarmee de globale vermenigvuldiger wordt verhoogt
  • Een bonusspel waarbij de multiplier niet wordt gereset
Minpunten
  • Het thema is ons inziens te donker
© Copyright 2023 Gokkasten Stip