Hand of Anubis
4.0/5

Hand of Anubis


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hand of Anubis

Hand of Anubis is een nieuwe online gokkast ontwikkeld door Hacksaw Gaming. Anubis staat in de Egyptische mythologie bekend als de God van de doden. Hij werd afgebeeld in de gedaante van een man met een jakhalskop en was verantwoordelijk voor het wegen van het hart. Met de gokkast Hand of Anubis speelt deze Egyptische god een belangrijke rol. Op visueel vlak heeft Hacksaw Gaming puik werk geleverd. De graphics zijn geweldig uitgevoerd.

Er wordt gebruik gemaakt van het Cluster Pays mechanisme waarmee symbolen van winnende combinaties worden vervangen door nieuwe. Tijdens het basisspel zijn er soul orbs die een progressief oplopende multiplier kunnen opleveren. Hacksaw heeft twee bonusrondes toegevoegd. Het betreft een Underwold en Judgement bonus dat je via 3 of 4 scatters kunt bereiken. Via het demospel kan je via de bonus buy feature direct het bonusspel uitproberen.

De RTP van Hand of Anubis is 96,24% maar net als bij Play ‘N Go wordt er een variabele RTP staffel gebruikt. Let dus altijd even op als je voor geld gaat spelen. De variantie is hoog en de maximale winst bedraagt 10.000x de inzet.

Hand of Anubis specificaties

SoftwareHacksaw Gaming
Release Datum21/04/2022
RTP96,24%
VariantieHoog
WinlijnenCluster Pays
Rollen5
Rijen6
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€100
Maximale winst10.000x de inzet

Werking van de Hand of Anubis Gokkast

Het speelveld van Hand of Anubis bestaat uit een raster van 5×6 met 30 symbolen en het Cluster Pays mechanisme. Als je een cluster van vijf dezelfde symbolen weet te landen pakje al prijs. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per spin. De symbolen zijn in stenen blokken gezet en bij een winstcombinatie worden de blokken vernietigt waarna er nieuwe symbolen voor in de plaats vallen.

hand of anubis gokkast

Een cluster van 11 of meer kaartsymbolen zorgt voor een uitbetaling van 15x de inzet. Vijf verschillende sieraden tellen als premium en kunnen een bedrag van 20x tot 60x de inzet opleveren als je er minsten 11 van draait. Er zijn twee speciale wild symbolen waar je hieronder meer over kunt ontdekken.

Soul Orbs

Tijdens het basisspel is er de kans dat blauwe of rode Soul Orbs vallen. Soul Orbs zijn in feite wild symbolen met progressief oplopende vermenigvuldigers. De multiplier van de rode soul orb wordt met elk symbool dat deel uitmaakt van een winstcombinatie met +1 verhoogt.

De blauwe soul orbs leveren een extra vermenigvuldiger op na elke winnende cluster dat je draait. Als je meerdere soul orbs tegelijk weet te landen dan worden de multipliers ook nog eens met elkaar vermenigvuldigt.

Underworld Bonus

De eerste bonusronde van Hand of Anubis die we bespreken is de Underworld Bonus. Hiervoor moet je drie scatters draaien waarna je 10 gratis spins wint. Wat direct opvalt is dat het speelveld nu in een nog somberder setting is geplaatst. Onderaan zien we stenen blokken met nummers erop. Dit zijn vermenigvuldigers die eenmaal ontgrendeld worden toegepast.

underworld bonusronde

De vermenigvuldigers lopen op naarmate je winnende cluster draait. Anubis schedel kunnen de onderliggende multipliers met x2 tot x10 vermenigvuldigen. Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk multipliers te ontgrendelen en dat kan met de groene soul orbs. Elke keer dat je een multiplier ontgrendeld ontvang je ook nog eens 3 extra spins.

Judgement Bonus

Als je vier scatters draait wordt de Judgement Bonus actief. Het speelveld wordt wederom verplaats en je krijgt nu een hold & win respin bonusspel voorgeschoteld. Nu kunnen er multiplier blokken vallen of speciale symbolen met een extra vermenigvuldiger feature. De speciale symbolen zijn als volgt;

  • Skulls: verhoogt de waarde van de bovenste multipliers met +1 tot +100.
  • Epic Skulls: voegt een waarde van +1 tot +100 aan alle vermenigvuldigers.
  • Anubis Skull: vermenigvuldigt de waarde van de top multipliers met x2 tot x10.
  • Epic Anubis Skulls: vermenigvuldigt de waarde van alle vermenigvuldigers met x2 tot x10.
judgement bonusspel

Als er een ijsblok valt dan wordt deze vervangen door een multiplier blok. Er kunnen ook crusher blocks vallen die onderliggende multiplier blokken tot één blok samenvoegen. Als er multiplier, modificatie blok of crusher blok valt wordt de respin teller gereset. Als dat drie spins niet lukt dan worden het bonusspel beëindigt.

Hand of Anubis Bonusrondes kopen

Je kunt optioneel ook direct de bonusrondes van Hand of Anubis kopen. Voor de Underworld bonus betaal je 129x de inzet terwijl de Judgement bonus 200x de inzet kost.

Wat vinden wij van de Hand of Anubis Slot?

Hand of Anubis is een spannende gokkast om te spelen. Hacksaw Gaming heeft met dit spel laten zien dat zijn uitermate creatief zijn. De graphics zijn perfect uitgevoerd en de bonusrondes zijn bijzonder goed. Tijdens het basisspel kan je via soul orbs ook een leuk bedrag winnen.

Tijdens onze testsessie hebben wij beide bonusrondes uitgeprobeerd. De Underworld bonus hebben wij drie keer gespeeld. Met twee bonussessies kwamen we op winst uit en één bonussessie zorgde voor verlies. Beide bonusrondes kunnen een gigantisch geldbedrag opleveren maar met een beetje pech pak je een lage uitbetaling.

Als je graag Cluster Pays slots speelt dan willen wij je Dragon Clusterbuster van Red Tiger aanbevelen. Probeer eerst het gratis demospel van Hand of Anubis maar eens.

Pluspunten
  • Kans op progressief oplopende wild vermenigvuldigers
  • Gratis spins bonusspel met multipliers
  • Hold & Spin bonusronde
  • Kans op 10.000x de inzet
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip