Northern Sky
4.0/5

Northern Sky


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Northern Sky

Quikspin heeft alweer een slot in 2018 toegevoegd, ditmaal gaat het om Northern Sky, een video slot met een Scandinavisch thema en een dansend spektakel van het noorderlicht. Zowel de achtergrond als de symbolen zijn prachtig ontworpen.

Wat features betreft moetje het tijdens het basisspel hebben van de respin feature. Na elke winnende draaibeurt wordt deze feature geactiveerd. De gratis spins bonus is eenvoudig te bereiken door scatters op te sparen.

Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,57% en de variantie is medium! De maximale uitbetaling met een enkele draaibeurt is 3.111x de inzet.

Hoe werkt de Northern Sky Gokkast nu precies?

Deze Northern Sky video gokkast heeft negen lijnen en inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per speelronde. Qua extra functies is er een re-spin optie en een free spins bonus.

Belangrijk om te weten is de re-spin feature waarmee je extra draaibeurten verdient zolang je winnende combinaties draait. Bovendien blijven de winnende symbolen staan en de symbolen die niet deel uitmaken van de lijnwinst worden vervangen. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig bestaande winstcombinaties uitbreiden.

De winst kan enorm oplopen want na elke winnende combinatie is het dankzij respins weer feest. De symbolen met de hoogste uitbetaling zijn die van de dieren waarbij de hert (40x de inzet voor vijf) het meeste op kan leveren. De overige dieren leveren een uitbetaling van 4x tot 10x de inzet op. De symbolen met een lage uitbetaling zijn die van edelstenen, hiermee pak je 1x tot 2x de inzet.

De Free Spins Bonus

Je kunt met Northern Sky scatters opsparen totdat je er drie van hebt. Je kunt dus over meerdere draaibeurten de free spins bonus activeren.

Standaard ontvang je 10 free spins en alle symbolen met een lage waarde worden uit het spel verwijderd. Zo kun je dus gigantische geldbedragen winnen maar het komt ook regelmatig voor dat de gratis spins bonus niet veel oplevert.

Wil je een Quikspin slot spelen met een spectaculaire bonusspel? Probeer dan eens het spel Hall of the Mountain King.

Wat vinden wij van de Northern Sky Slot?

Dankzij het Spin as Long as you Win systeem zorgt het spelen van Northern Sky voor de nodige spanning. Visueel ziet dit spel zoals de meeste slots van Quikspin er prachtig uit. Tijdens het basisspel wordt de respin feature na elke winnende draaibeurt actief. Het kunnen opsparen van scatters maakt het bereiken van de bonusronde een stuk eenvoudiger.

Zodra je re-spins verdient spatten de symbolen uit elkaar! Het gebrek aan winregels wordt goedgemaakt door de re-spin feature! Je kunt hier in ieder geval het gratis demospel uitproberen. Voor geld spelen kan bij Kansino een goksite met het beste aanbod aan online gokkasten.

Pluspunten
  • Prachtig Noorderlicht thema
  • Verdien een re-spin na elke winnende combinatie
  • Spaar scatters op voor de gratis spins bonus
Minpunten
  • Er zijn geen wild symbolen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip