Mythic Maiden
4.0/5

Mythic Maiden


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mythic Maiden

Mythic Maiden is een gloednieuw griezelig video slot dat volledig in het teken staat van Halloween. Het is een angstaanjagend thema met voodoo poppetjes, gekrompen hoofden en graftombes. Zowel het beeld als achtergrond geluid van dit spel zijn griezelig goed te noemen en het spelverloop is ook prima in orde.

Het uitbetalingspercentage (RTP) is 96,58% en de variantie is laag. Je kunt tot maximaal 59.940 keer de inzet winnen! Dit is definitief een spel dat je eens moet uitproberen! Speel eerst gratis voordat je bij een legitiem Nederlands online casino gaat spelen.

Mythic Maiden videoslot spelen

Dit videoslot heeft dus 30 winlijnen, verschillende inzet levels en u kunt ook de muntwaarde per winlijn zelfstandig instellen. Mythic Maiden is voorzien van een vermenigvuldiger, een scatter voor de free spins en een wild symbool dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatter. Tijdens de gratis spins wordt de graftombe van Mythic Maiden geopend en kan dan een vermenigvuldiger tot maximaal 10x of extra gratis spins uitkeren.

myhtic maiden basisspel

Het spel bevat een scatter en wild symbool en heeft ook een extra leuke bonusronde. Je kunt normaal gesproken de gokkast automatisch laten afspelen terwijl je toekijkt via de ‘Auto Play’ knop. Dit kan echter niet meer, in de wet kansspelen op afstand staat duidelijk vermeld dat goksites geen ‘Auto Play functie meer mogen toestaan.

Inzetten kan vanaf €0,30 tot maximaal €150 per spin. Tijdens het basisspel kun je mooie prijzen winnen maar tijdens de bonusronde kan de winst behoorlijk oplopen. Wat symbolen betreft leveren vijf voodoo poppen een prijs op van 2.000x de inzet. Andere waardevolle symbolen bestaan uit een schedel, een boek, spin en kistje. Deze leveren bij vijf stuks een bedrag op van maximaal 1.000x voor de schedels tot 150x voor het kistje.

Oh ja, er is ook een multiplier gekoppeld aan het wild symbool waardoor alle winst dat je hiermee pakt wordt verdrievoudigt.

maiden features

Het Bonusspel

Zodra je drie of meer scatters weet te landen gaat het bonusspel van start. Je ontvang een x-aantal spins afhankelijk van hoeveel scatters je hebt. De staffel is als volgt;

  • 5 scatters zijn goed voor 30 gratis spins
  • 4 scatters leveren je 15 spins op
  • 3 scatters zorgt voor 10 spins

Als het je lukt om drie of meer scatters tijdens de bonus te draaien dan ontvang je extra free spins. Tijdens de bonusronde zie je aan de rechterkant de ‘Iron Maiden‘, dit is een graftombe dat open gaat en vermenigvuldigers oplevert. Iedere draai is goed voor een multiplier van 2x tot maximaal 10x. De meest gunstige combinatie is vijf voodoo poppen en een multiplier van 10x!

free spins bonus

Wat vinden wij van de Mythic Maiden Gokkast?

Mythic Maiden werd door NetEnt in 2011 uitgebracht. Destijds hebben leden van ons team er flink op gespeeld. Ondanks dat het een wat oudere gokkast is het nog steeds spannend om te spelen. In de basis zorgt dit spel al voor spannende momenten dankzij de wild multiplier. Als je de bonus weet te bereiken dan wordt het echt spannend. Lukt het om de beste combinatie te landen met een hoge multiplier dan kan je een enorm bedrag winnen.

Als je een liefhebber bent van slots uit de horror genre dan is Blood Suckers met een RTP van 98% ook de moeite waard.

Pluspunten
  • Voor een slot ui 2011 ziet dit spel er fantastisch uit
  • Spannende bonusronde met multipliers
  • De RTP is goed
Minpunten
  • Weinig op aan te merken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip