Moon Princess 100
4.0/5

Moon Princess 100


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Moon Princess 100

Moon Princess 100 is een remake van de Moon Princess gokkast uit 2018 van Play ‘N Go. Dit spel is voorzien van een manga anime thema waarbij de prinsessen Love, Storm en Star de hoofdrol spelen. De kleurrijke graphics zijn simpel maar doeltreffend. Op de rollen verschijnen symbolen van prinsessen, harten en sterren. Qua ontwerp is er weinig veranderd maar Play ‘N Go heeft qua spelverloop een paar hele leuke features toegevoegd.

Moon Princess 100 maakt gebruik van het Cluster Pays spelmechanisme. Na elke winnende combinatie worden de winnende symbolen verwijderd en maken plaats voor nieuwe symbolen. Er is ook een algemene winst vermenigvuldiger dat na elke cascade met +1 stijgt. Mocht het niet lukken om een winstcombinatie te landen dan kan op willekeurige momenten de Girl Power feature actief worden.

Links van het speelveld is er een spaarmeter dat gevuld wordt zodra je winstcombinaties met prinsessen weet te landen. Tot slot is er nog een gratis spins bonusspel waarbij een niet winnende draaibeurt alsnog een verrassing oplevert.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,2% iets bovengemiddeld. De variantie is hoog en de maximale winst bedraagt 15.000x de inzet.

Werking van de Moon Princess 100 Gokkast

Het speelveld van Moon Princess 100 bestaat uit een raster van 5×5 symbolen en maakt gebruik van Cluster Pays. Winnende combinaties worden gevormd zodra drie dezelfde symbolen elkaar horizontaal of verticaal aangrenzen. Voor geld spelen kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai.

Verschillende iconen zoals een maan, hart, ster leveren een uitbetaling van 2x tot 3x de inzet op als je een cluster van vijf van dezelfde soort weet te vormen. De prinsessen Love, Star en Storm tellen als premiums en zorgen voor een maximale uitbetaling van 10x de inzet. Een combinatie van drie verschillende prinsessen kan tot 5x de inzet uitbetalen.

Het symbool van een volle maan telt als wild en vervangt alle uitbetalende symbolen om een winstcombinatie te vormen. Vijf wilds is goed voor een bedrag van 50x de inzet.

Cluster Pays Win Multiplier

Behalve dat symbolen van winnende clusters worden vervangen is er ook een win multiplier actief. De vermenigvuldiger start met x1 en kan tot maximaal x100 oplopen. Het landen van verschillende cascades kan dus een hele mooie uitbetaling opleveren.

Girl Power Feature

Als het niet wil lukken om een winnende combinatie te landen dan kan op elk willekeurig moment de Girl Power feature geactiveerd worden. Welke feature je krijgt toegekend is afhankelijk van welke prinses rechts van het speelveld staat. Het gaat om de volgende features;

  • Love: verandert een reeks aan symbolen in een andere symbool.
  • Star: er worden 1 tot 2 wilds aan het speelveld toegevoegd.
  • Storm: twee soorten symbolen worden van het speelveld verwijderd.

Princess Trinity

Links van het speelveld zie je een power meter dat uit drie vakjes bestaat. De power meter wordt gevuld zodra je winnende combinaties met prinsessen weet te vormen. Een winnende combinatie met 3, 4 of 5 prinsessen vult de meter met 1, 2 of 3 vakjes.

Zodra de meter gevuld is krijg je een enkele spin met de Princess Trinity feature. Nu wordt de winst vermenigvuldiger gereset en komen de prinsessen in actie. Elke prinses zal nu haar kracht toepassen waarbij het de bedoeling is om het complete speelveld weg te spelen. Als dat lukt ga je door naar de free spins bonusronde.

Gratis Spins

De gratis spins bonus van Moon Princess 100 bereik je via de Princess Trinity feature. Nu is het eerst de bedoeling om een prinses te selecteren. Love, Star en Storm leveren respectievelijk 4, 5 en 8 spins op met de bijbehorende Girl Power feature. Na elke niet winnende draai komt de prinses in actie.

De power meter is ook actief en je kunt hiermee tot maximaal 100 spins verdienen. Zodra de meter gevuld is ontvang je 2, 3 of 4 extra spins afhankelijk van de gekozen prinses.

Wat vinden wij van de Moon Princess 100 Slot?

Hoewel wij geen fan zijn van videoslots met een anime thema is het Play ‘N Go wel goed gelukt om een verbeterde versie vergeleken met het origineel uit te brengen. Moon Princess 100 is wat spelverloop betreft goed te doen en de winstpotentie is enorm. De oplopende vermenigvuldiger en het maximaal aantal spins tijdens de bonusronde zijn van 20 naar 100 opgeschroefd. Ook de maximale uitbetaling is een stuk hoger.

Tijdens onze testsessie hebben wij een aantal keer de princess trinity feature ontgrendeld. De bonusronde hebben wij nog niet uitgetest. Kortom, Moon Princess 100 is een vermakelijke gokkast maar het thema moet je natuurlijk wel aanstaan. Een ander slot met een vergelijkbaar thema dat je kunt uitproberen is Koi Princess van NetEnt.

Pluspunten
  • Girl Power feature kan actief worden op niet winnende spins
  • Oplopende vermenigvuldiger tot maximaal 100x
  • Vul de power meter om de bonusronde te bereiken
  • Gratis spins bonus waarbij je maximaal 100 extra spins kunt winnen
Minpunten
  • Het anime thema moet je aanspreken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip