Koi Princess
4.0/5

Koi Princess


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Koi Princess

Van Netent hebben we ondertussen slots met verschillende thema’s geplaatst en deze keer heeft Netent een videoslot gebaseerd op het Japanse Manga thema gelanceerd.

Voor diegenen die onbekend zijn met Manga, dat zijn eigenlijk stripverhalen, tekenfilms worden weer met anime aangeduid. Een bijzonder thema waarbij als extra verrassing je zelf kunt bepalen of je extra kans wilt maken op speciale bonusrondes of juist niet.

Hoe werkt de Koi Princess Gokkast?

Het speelveld van Koi Princess is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met 20 vaste lijnen. Voor geld spelen kan vanaf een klein bedrag van 20 eurocent tot maximaal 400 euro per draai waardoor dit spel voor zowel beginnende als high roller spelers geschikt is.

De extra bonus bet kun je bij elke draaibeurt activeren maar eenmaal geactiveerd kost de bonus bet wel het dubbele aantal aan spins. Wat de symbolen betreft levert het wild symbool het meeste op. Weet je er hier vijf van te landen dan pak je 500 munten.

De overige premium symbolen zijn de Koi Princess, een groene en gouden draak en gouden munten met een blauwe strik. Vijf van dezelfde soort is goed voor een bedrag van 200 tot 400 munten.

Een lagere waarde is aan de kaartsymbolen A, K, Q, J en 10 toegekend. Vijf kaartsymbolen levert een bedrag van 100 tot maximaal 160 munten op.

Vier Random Features

Behalve de bonus bet zijn er nog vier random features die voor nog meer prijzen kunnen zorgen, dat zijn:

  • 5 Hit
  • Random Wilds
  • Wild Reels
  • Bonus Game

De 5 Hit is fantastisch want hier krijg je één draaibeurt met een gegarandeerde win prijs van vijf symbolen. De Random Wilds levert ook een draaironde op maar nu met vier tot negen overlay wilds die op verschillende rollen worden geplaatst.

Tijdens de Wild Reels ontvang je ook één draaibeurt maar nu met 2 tot 5 overlay wilds. Tot slot nog de bonus game feature waarbij je met een enkele draai drie bonussymbolen ontvangt waarvan je er een kunt laten uitbetalen.

Vier Bonus Features

Er zijn ook nog eens vier verschillende bonus features die kunnen worden geactiveerd zodra je drie bonussymbolen op de rollen weet te draaien dat zijn:

  • Sure Win Free Spins
  • Wild Reels Free Spins
  • Bonus Wheel
  • Coin Win

Er valt voldoende te beleven met Netent’s Koi Princess en eindelijk weer eens een Netent spel dat lijkt aan te slaan onder de Netent slots spelers. Als je een liefhebber bent van dit thema dan kunnen wij je Divine Lotus van Thunderkick aanbevelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip