Lucky Leprechaun
3.0/5

Lucky Leprechaun


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Lucky Leprechaun

Een Leprechaun is een mythisch Ierse gelukskabouter die herkenbaar is door het klavertje vier symbool. De video slot Lucky Leprechaun is een van de nieuwe spellen van Microgaming en staat volledig in het teken van de Ierse folklore en daar behoort de traditionele volksmuziek natuurlijk ook bij.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,33% en de variantie is medium. De maximale uitbetaling met een enkele draai is ongeveer 1.000x de inzet.

Hoe werkt de Lucky Leprechaun Gokkast?

Uniek is dat er standaard met twintig actieve lijnen wordt gespeeld, je kunt wel via de ‘Bet’ knop de muntwaarde en de hoeveelheid munten waarmee je per lijn wilt spelen instellen. Winnende combinaties ontstaan zodra je drie of meer dezelfde symbolen in volgorde van links naar rechts weet te landen.

lucky leprechaun gokkast

Wat symbolen aangaat leveren de welbekende speelkaarten het minste op. Vijf van dezelfde soort zorgt voor een uitbetaling van 3x tot 7,5x de inzet. Een rookpijp, Guinnes glazen, viool en de leprechaun zijn meer waard. Draai er hier vijf van voor een bedrag van 20x tot 40x de inzet.

Bij een maximale inzet speel je slechts met twintig euro per beurt. Ondanks dat dit spel een beetje simpel overkomt zitten er toch een aantal features bij inbegrepen waardoor je hartslag snel zal oplopen. Een ander behoorlijk unieke feature onder de Microgaming slots is dat je via de knop ‘Win’ zowel de top 5 als recente winnaars kunt zien.

Free Spins en een bonusronde

Als je graag gratis spins verdient dan is Lucky Leprechaun zeker een spel om te spelen want een enkele scatter op de vijfde rol levert al vijf gratis spins waarbij de uiteindelijke winst met twee wordt vermenigvuldigt.

Tijdens de free spins verandert het rode leprechaun symbool in een wildsymbool en de maximale vermenigvuldiger is 5x de winst. Krijg je tijdens een speelbeurt 3, 4 of zelfs vijf bonussymbolen dan wordt het Trail O’ Fortune bonus opgestart.

Een draai aan het rad bepaalt hoeveel stappen je mag doen en je kunt extra draaibeurten verdienen tijdens het bonusspel. Het is de bedoeling om zover mogelijk op het bord te geraken want je kunt hier tot maximaal 1000 keer de lijnzet winnen.

Rechtsonder in het spel kun je trouwens nog opties raadplegen voor speluitleg, statistieken en algemene instellingen zoals het geluid aan of uitzetten of de Quick Spins instellen waarmee je versnelde draaibeurten speelt.

Wat is onze beoordeling van de Lucky Leprechaun Gokkast?

Ondanks dater al ruim voldoende gokkasten met een Ierse geluk thema zijn voorzien is Lucky Leprechaun de moeite waard om uit te proberen. De gratis spins bonus is uitgebreid en kan zorgen voor een draai aan het rad waarmee je 1.000x de inzet kunt winnen.

Als je een liefhebber bent van soortgelijke thema’s dan kunnen wij je Stacks O’ Gold van iSoftBet en Rainbow Wilds van Iron Dog Studio aanbevelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip