Hot shots 2
3.0/5

Hot shots 2


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hot shots 2

Hot shots 2 is een van de online slots ontwikkeld door iSoftbet. Het is het vervolg van de Hot shots slot dat tijdens het Wereldkampioenschap voetbal in 2018 werd uitgebracht. Oorspronkelijk zou in 2020 het Europees kampioenschap worden gehouden maar helaas is dat uitgesteld tot 2021. Desondanks heeft iSoftBet Hot Shots 2 gewoon uitgebracht.

Erg is dat niet want het thema betreft knettergekke dieren die Europese landen vertegenwoordigen. Gelukkig heeft iSoftBet een aantal extra features toegevoegd want aan de eerste versie ontbrak het een en ander.

Zo is er nu een progressieve multiplier en kun je optioneel de Ultra Bet activeren waarmee je 50 spins koopt waarmee je gouden sterren kunt opsparen. Het theoretische uitkeringspercentage is in de basis 96.0% en tijdens de Ultra Bet feature 96,5%.

Hoe werkt de Hot Shots 2 Gokkast?

Het speelveld van Host Shots 2 heeft een opstelling van vijf rollen, drie rijen met 243 ways to win. Inzetten kan vanaf 25 eurocent tot maximaal 25 euro per draai.

De premium symbolen bestaan uit vijf verschillende dieren die landen vertegenwoordigen. Zo is er een Duitse herder met een bierpul, de Franse haan, een Spaanse stier, de Engelse Bulldog en de Portugese vos. Vijf dezelfde premium symbolen levert een bedrag op vanaf  1,5x tot maximaal 10x de inzet.

De speelkaart symbolen A, K, Q, J, 10 en 9 zijn minder waard, draai er hier vijf van voor een uitbetaling van 0,4x tot 0,8x de inzet.

Op de rollen 3, 4 en 5 komen voetbal wilds voor die zowel horizontaal als verticaal over de rollen en rijen expanderen.

De Ultra Bet feature

Voor een bedrag van 50x de inzet kun je de Ultra Bet feature activeren. Je krijgt u 50 spins waarbij regulieren symbolen van een ster zijn voorzien. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk sterren op te sparen waarmee je een vette cash prijs kunt winnen.

Zodra je vijf sterren hebt opgespaard krijg je een x5 multiplier en als het lukt om 15 sterren op te sparen pak e de maximale multiplier van x1000.

De Ultra Bet wordt in een snelle modus gespeeld waardoor je niet lang hoeft te wachten totdat de 50 soins zijn afgedraaid.

Dit is een leuke feature maar wees er voorichtig mee want wij hebben tijdens het testen van dit spel vier keer de Ultra Bet gespeeld en slechts een enkele keer ervan kunnen profiteren.

De Gratis Spins bonus

Behalve de Ultra Bet heeft iSoftBet ook een gratis spins bonus toegevoegd. Met drie tot vijf scatters (Hot Shots logo) ontvang je 10, 15 of 20 gratis spins.

Tijdens de bonus is een oplopende multiplier actief dat wordt verhoogd zodra je de gouden wilds weet te landen. Het gouden wild klapt net als het reguliere zowel horizontaal als verticaal uit over de rollen en zorgt dat de multiplier met 1x wordt verhoogd.

Er is geen limiet aan het aantal vermenigvuldigers ingesteld waardoor je ongelimiteerd de multiplier kunt verhogen. Bovendien kun je met extra scatters extra spins verdienen.

Wat vinden wij van de Hot Shots 2 Slot?

Op visueel vlak is er niet veel veranderd vergeleken met het originele Hot Shots spel. Toch is het iSoftBet gelukt om er een betere slot van te maken. Dankzij de Ultra Bet feature kun je op elk gewenst moment een risico nemen waarmee je een flinke vermenigvuldiger kunt opsparen.

De free spins bonus is ook bijzonder want met de oplopende multiplier kun je dik winnen. In het basisspel valt het allemaal een beetje tegen, de wilds leveren maximaal 100x de nzet op dus je moet het echt hebben van de Ultra Bet of de free spins bonus.

Wat voetbal slots betreft kan dit spel niet tippen aan NetEnt’s Super Striker gokkast waarmee je side bets kunt plaatsen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip