Ho Ho Tower
3.0/5

Ho Ho Tower

Home » Ho Ho Tower

Ho Ho Tower is een Elk Studios kerst slot dat eigenlijk afstamt van de speelautomaat Hong Kong Tower. Dit gok spel heeft vijf rollen, drie rijen en wordt gespeeld met 99 winlijnen met ee minimale inzet van €0.10 tot maximaal €50 per spin. Voordat het spel van start gaat ontvang je een vrolijke kerstgroet van Elk Studios.

Speel je het liefst via een telefoon of tablet dan is het goed om te weten dat dit spel standaard beschikbaar is voor spelers met een mobiel apparaat, In de demo variant dat je hier kunt spelen ontvang je €1000 aan credits en mocht je de muntjes helemaal opspelen dan kun je dit spel herladen zodat je opnieuw speeltegoed ontvangt.

Wil je liever direct voor geld spelen dan is ons advies om bij Rizk Casino te spelen waar nieuwe spelers een leuke welkomstbonus krijgen.

Ho Ho Tower speluitleg

Met sneeuwval op de achtergrond en vrolijke kerstsymbolen zoals de versierde bonzai boompjes en snoepgoed op de rollen wordt het kerst thema goed naar voren gebracht.

De verschillende inzetstaffels un je linksonder selecteren en uitgebreide spelinformatie is linksboven te vinden.

Er zijn twee belangrijke symbolen zoals de HoHo Tower symbool dat als mystery symbool dient en dat in een ander symbool veranderd zodra de speelbeurt ten einde komt.

Dan is er nog het yin yang bonussymbool waarvan je er minimaal drie nodig hebt om de ‘Wheels of Sky’ bonusronde te spelen.

Hoe werkt de bonusronde?

De Wheels of Sky bonus bevat drie verschillende niveaus. Na de eerste draai kan het zijn dat je direct een geldbedrag wint zodra het rad stopt op een geldprijs maar stopt het rad op een yin yang symbool dan ga je door naar de volgende ronde.

De prijsstaffels verschillen per niveau dus als je wederom een yin yang symbool draait kom je uit op het laatste niveau waar de geldprijzen beduidend hoger uitpakken.

Extra winst kan behaald worden als je ook drie bonus symbolen draait want dan krijg je een extra draaibeurt aan het rad.