Wild Stocking
3.0/5

Wild Stocking


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wild Stocking

De kerstkousen worden door Stakelogic goed gevuld dankzij de nieuwe Wild Stocking gokkast. De kerst slots vliegen nu over de toonbank bij de slots ontwikkelaars. Zo heeft Relax Gaming Santa’s Stack en Quickspin heeft Spinions Xmas Party om er zo maar even twee op te noemen.

Met Wild Stocking kun je genieten van een warme kerstmis sfeer. Het thema speelt zich af in een klein huisje in winter wonderland. Via symbolen wordt je overspoeld met rendieren, sneeuwpoppen, elfjes en natuurlijk de kerstman. Qua features kun je genieten van een uitklappende wilds, een Pick & Click spel en een spannende bonus ronde met wild vermenigvuldiger. Er is ook een bonus buy feature maar daar kun je helaas alleen via dit demospel gebruik van maken.

Het theoretische uitkeringspercentage valt met 95,5% iets tegen maar de variantie is heerlijk hoog. De maximale winst dat je kunt behalen is 5.000x de inzet. Zoals gebruikelijk kun je dit spel net als alle andere Stakelogic gokkasten ook gerust met een mobiele telefoon of tablet spelen.

Werking van de Wild Stocking Gokkast

Het winterse speelveld van Wild Stocking bestaat uit vijf rollen, vier rijen met 1024 manieren om te winnen. Inzetten kan vanaf €0,50 tot maximaal €250 per spin tenzij je met de Super Stake optie speelt want dan wordt de inzet verdubbeld. Via de Super Stake ontgrendel je extra features en bij Wild Stocking gaat dat om extra scatters.

Zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts weet te draaien pak je een winstcombinatie. Wat uitbetalingen betreft zijn de kaartsymbolen, een kerst lolly en de kaars het minste waard. Draai er hier vijf van dezelfde soort voor een bedrag van 0,2x tot 0,4x de inzet. Een sneeuwpop, elfje, rendier en de kerstman zijn meer waard. Hiermee ontvang je een uitbetaling van 1x tot 4x de inzet als je er vijf van hebt.

Tijdens het basisspel en de bonusronde kun je profiteren van expanding wilds. Het wild symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatters en bonus symbolen en klapt uit om de gehele rol te vullen. De wilds komen trouwens alleen voor op de rollen 2, 3 en 4.

Nadat je een winstcombinatie hebt gedraaid kun je ook gebruik maken van de ‘Gamble Feature‘. Hiermee kun je het bedrag verdubbelen door op rood of zwart te gokken. Let op! Je kunt ook de winstcombinatie verspelen.

Pick & Click bonusspel

Zodra je drie bonus symbolen (kerstkousen) weet te landen gaat het Pick & Click bonusspel van start. Je krijgt nu de keuze uit zes verschillende kerstkousen met een geldprijs als beloning. Op zich een leuk extraatje alleen lijkt dit een feature waar je wat tijd aan moet besteden om deze te ontgrendelen.

Wild Stocking Free Spins Bonus

Wild Stocking heeft een verrassend leuk gratis spins bonusspel voor je in petto. Zodra je drie of meer scatters (kerstbomen) weet te landen gaat het bonusspel van start. Het aantal gratis spins is afhankelijk van het aantal scatters dat je draait. De staffel is als volgt;

  • 3 scatters – 10 spins
  • met 4 scatters pak je 12 spins
  • 5 scatters levert 15 spins op

De wilds zijn nu voorzien van een multiplier van x2 tot x5 en kunnen geactiveerd worden op de rollen 2 tot en met 5. Het wordt dus een stuk eenvoudiger om een winnende combinatie te pakken. Als je opnieuw drie scatters weet te landen ontvang je 3 extra spins.

Tijdens dit demospel kun je ook voor 100x de inzet de bonus buy feature activeren. Daarmee kan je direct aan het bonusspel beginnen. Let er wel op dat dit niet mogelijk is bij een online casino met een licentie van de kansspelautoriteit.

Wat is onze beoordeling van de Wild Stocking Slot?

Grafisch gezien heeft Stakelogic een prima winterse kerst slot geproduceerd. Gelukkig zijn er voldoende features waar je van kunt profiteren. Toch hebben wij tijdens het testen van dit spel geen hoge winsten kunnen behalen. Dat kan natuurlijk door een beetje pech komen maar als je vijf keer het bonusspel speelt verwacht je op zijn minst dat de wilds een hogere multiplier opleveren dan x2.

Toch is dit een leuk slot om tijdens de winterse dagen voor kerst te spelen. Tijdens het basisspel vallen de wilds regelmatig en als het bonusspel snel wilt spelen dan kun je altijd nog de Super Stake optie activeren.

Pluspunten
  • Goed uitgevoerd kerst thema
  • Ontgrendel meer scatters via de Super Stake optie
  • Uitklappende wilds met een vermenigvuldiger
  • Pick & Click bonusspel met een cash prijs
  • Gratis spins bonus met wild multipliers tot 5x
Minpunten
  • De RTP ligt een klein beetje onder het gemiddelde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip