Highlander
4.0/5

Highlander


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Highlander

De video gokkast Highlander van Microgaming zal bij menig filmkenner een belletje doen rinkelen want deze slotmachine stamt af van de eerste Highlander film uit 1986.

Het is direct aan de symbolen te zien want je herkent gelijk Christopher Lambert die destijds de rol van Connor Macleod op zich nam.

Met dit spel kun je net als bij The Pantom of the Opera slot op 243 verschillende manieren een prijs winnen en daar waar het bij Highlander aan extra bonussen ontbreekt wordt dat enigszins goedgemaakt door meerdere wild functies.

Ondanks dat er iets ontbreekt aan dit spel adviseren wij je toch om Highlander te proberen. Met de Schotse hooglanden op de achtergrond en bliksemschichten die een Quikening Wild kunnen veroorzaken kan de spanning hoog oplopen.

Hoe werkt de Highlander Gokkast?

Hieronder tref je de staffel met muntwaarden en extra opties;

  • Inzet van €0.40 tot maximaal €30 euro
  • Gratis speelbaar met een smartphone of tablet
  • Twee scatter functies
  • Quikening Wilds

De reguliere symbolen zoals A, 10, J, Q en K leveren 1 tot 2 keer de winst op bij een winnende combinatie terwijl de symbolen van acteurs zoals Juan Sanchez Villa-Lobos, Connor MacLeod en The Kurgan tot wel 12.5x de inzet uitbetalen.

Erg spannend lijkt dat niet maar zodra je door krijgt dat het Wild symbool voor Quikening Wilds kan zorgen wordt het een stuk leuker. Het wild symbool is te herkennen aan het zwaard en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter.

Free spins met Quikening Wilds

Zodra je twee scatters draait tellen deze als wild en als het lukt om er drie te draaien ontvang je tien gratis spins en kunnen Quikening Wilds op willekeurige momenten voorkomen. De Quikening Wilds zijn herkenbaar aan de bliksemschichten waarna een gehele rol tot wild kan worden omgetoverd.

Tijdens de bonus kan het aantal Quikening wilds flink oplopen want hoe vaker de feature valt des te meer wilds je erbij krijgt.

Wat vinden wij van de Highlander slot?

Highlander is een slot waar wij in de basis meer van hadden verwacht maar zodra je de bonusrondes bereikt wordt dit spel een stuk leuker. Het basisspel is een beetje langdradig en saai

Je kunt de Highlander gokkast hier onbeperkt gatis spelen en als je klaar bent om voor geld te spelen verwijzen wij je graag door naar Betcity.nl. De maximale haalbare winst met één draai aan de rollen bedraagt €102.500.00.

Pluspunten
  • De Quickening Wilds maken dit slot leuk
  • Spannende free spins bonus met een x2 vermenigvuldiger
  • Het woordje ROCKY draaien levert 5x de inzet op
Minpunten
  • Het basisspel valt tegen
  • Spannende free spins bonus met een x2 vermenigvuldiger
  • Het woordje ROCKY draaien levert 5x de inzet op
© Copyright 2023 Gokkasten Stip