Halloween Jack
5.0/5

Halloween Jack


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Halloween Jack

Een top slot om tijdens Halloween te spelen is NetEnt’s Halloween Jack gokkast dat al sinds oktober 2018 te spelen is.

NetEnt heeft zichzelf overtroffen qua ontwerp van dit slot, de ambiance qua achtergrond geluid en de animaties zijn griezelig goed gedaan waardoor wij dit spel dan ook onder het kopje 3D slots hebben geplaatst.

Als je een fan bent van slots met een horror thema dan kun je onze top 10 griezeligste Halloween gokkasten bekijken. Het theoretische uitbetalingspercentage van Halloween Jack  bedraagt 96,28% en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Halloween Jack Video Slot?

Het speelveld heeft vijf rollen, drie rijen en inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per spin. De premium symbolen bestaan uit een schatkist dat als scatter telt en een pompoen dat als wild telt.

Vijf pompoenen levert je een uitbetaling van 1.000 munten op en drie of meer scatter zorgt voor de free spins bonus. De medium symbolen bestaan uit een hoefijzer, de kraai, een vleermuis, paard en dame met een kroon van doorns en leveren een uitbetaling vanaf 125 munten tot en met 1.000 munten bij vijf dezelfde.

Zoals gebruikelijk hebben de kaartsymbolen (omarmd door de walking dead) de laagste waarde waarmee je 30 tot en met 100 munten kunt verdienen als je een winnende combinatie van vijf hebt.

Extra wild functie

Het wild is een zogenaamde Walking Wild, dit is iets wat vaker voorkomt bij NetEnt slots en houdt in dat zodra er een wild valt het wildsymbool een plekje naar links opschuift en je een respin  krijgt toegekend.

Dit gaat net zo lang door totdat het wild uit het speelveld verdwijnt. Bovendien worden alle winsten dat je met het wild behaalt gekoppeld met een 3x multiplier.

De Free Spins Bonus

Met drie of meer scatters ontvang je 10 free spins en lukt het om tijdens de free spins bonus opnieuw 3 scatters te draaien dan krijg je er 5 gratis spins bij. Uniek is het feit dat je tijdens deze bonus lantaarns op kunt sparen waarmee je extra features kunt ontgrendelen.

De staffel is als volgt;

  • 3 Lantaarns opsparen zorgt voor de Hell Hound Wild: Dit wild neemt 2 rijen van een enkele rol in beslag en activeert de walking wilds feature
  • 6 Lantaarns opsparen zorgt voor de stacked Jack ‘o Lantern Wild: Dit wild neemt een gehele rol in beslag en activeert de walking wilds feature
  • 9 Lantaarns opsparen zorgt voor de Expanding Death Reaper Wild: Je krijgt nu een expanding wild

Ook tijdens free spins is de walking wild feature dus actief!

Wat vinden wij van de Halloween Jack Gokkast?

Dit is een verbazingwekkend goed spel dat er niet alleen goed uitziet maar ook tijdens de basis en free spins bonus best spannend is  om te spelen.

De animaties zijn ontzettend goed uitgewerkt met kraaien die achter de rollen vliegen en bliksemschichten op de achtergrond. Als je slots tijdens Halloween wilt spelen is dit er een om niet over te slaan.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Ben je uitgespeeld op de demo en wil je dit spel voor geld spelen? Voor geld gokken kan bij een legale online goksite waar je met een vertrouwd gevoel kunt spelen. Zorg ervoor dat de aanbieder een vergunning heeft van de kansspelautoriteit voordat je een account aanmaakt.

Je kunt hier behalve NetEnt slots vrijwel alle slots van maar liefst 27 softwareontwikkelaars vinden zoals Quickspin, Microgaming, Pragmatic Play, Push Gaming, Yggdrasil en vele anderen spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip