Great Blue
3.0/5

Great Blue


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Great Blue

Beleef een avontuur diep in de zee met het video slot Great Blue ontwikkeld door Playtech. In eerste instantie doet dit slot een beetje aan Jaws denken of wat dacht u van de film Deep Blue Sea maar wellicht komt Free Willy dichter in de buurt.

Dit is een fantastisch video slot voor liefhebbers van de grote open oceaan, verborgen schatten en niet te vergeten Orka’s. Het theoretische uitkeringspercentage hebben wij vastgesteld op 96,03% en de variantie is hoog.

Spelverloop Great Blue

Het speelscherm is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met 25 variabele lijnen, je kunt dus zelfstandig bepalen met hoeveel lijnen je wilt spelen. Inzetten kan al vanaf 0,01 eurocent tot maximaal 50 euro per draai. De orka telt bij dit slot als wild symbool en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter als dit tot een winnende combinatie leidt. Bovendien is dit wild een stacked symbool waardoor het eenvoudiger wordt om winnende combinaties te vormen. Het wild klapt dus uit over de gehele rol, een spelmechanisme dat in 2013 vrij nieuw was.

Tevens levert vijf orka symbolen de hoogst mogelijke prijs op van 10.000 munten. De overige symbolen bestaan uit tropische vissen, zeepaarden en zeesterren, schildpadden en haaien waarmee je standaard 250 tot 700 munten kunt winnen. Symbolen met de laagste waarde  bestaan uit de speelkaartsymbolen A, K, 10, J en Q waarmee je 100 tot 150 munten kunt verdienen als je vijf dezelfde weet te landen.

great blue slot

Free spins bonusronde

De parel of oester symbool telt als scatter waarmee gratis spins verdient kunnen worden en waar het bonusspel mee gestart wordt. Je ontvangt nu standaard 8 gratis spins en een 2x multiplier maar je kunt ook nog twee oesters openen waarmee je extra free spins of multipliers verdient.

Mocht u het bonusspel bereiken dan bevat de maximale prijs 33 gratis spins waarbij gewonnen prijzen tot maximaal 15 keer vermenigvuldigt kunnen worden. Een gigantisch voordeel van de Playtech bonusrondes is dat je deze oneindig door kunt triggeren waardoor het daadwerkelijk aantal bonus spins een gigantisch aantal kan zijn. Zodoende kan de winst behoorlijk oplopen.

Wat vinden wij van de Great Blue Gokkast?

Aangezien dit spel al sinds 2013 te spelen is ziet het er grafisch wat minder uit als bijvoorbeeld Razor Shark van Push Gaming dat in 2019 is uitgebracht. Dit spel is ook meer voor gokkers met een groot speelbudget. De hoge variantie zorgt dus niet voor veel kleine prijzen maar de winst kan met één draaibeurt flink oplopen.

Al lijkt dit spel in de basis vrij eenvoudig is het toch de moeite waard om hierop een gokje te wagen want dankzij de hoge variantie kun je een leuk geldbedrag winnen als je het bonusspel weet te bereiken. Wij hebben dit spel al sinds de lancering uitgebreid getest en kunnen verklappen dat dit een van de meest populaire Playtech slots is.

Pluspunten
  • Dankzij de hoge variantie is dit spel perfect voor high rollers
  • De RTP is bovengemiddeld
  • De gratis spins bonus kan spectaculair zijn
Minpunten
  • Dit spel is uitgebracht in 2013 en dat is te zien
  • Door de hoge variantie niet echt geschikt voor spelers met een kleiner budget
© Copyright 2023 Gokkasten Stip